Akció!
kapucnis felső
kapucnis felsőkapucnis felsőkapucnis felsőCompressport 3D Thermo Seamless Hoodie kapucnis felsőCompressport 3D Thermo Seamless Hoodie kapucnis felső mérettáblájafutó felső

Compressport 3D Thermo Seamless Hoodie kapucnis technikai felső

Most: 29.990 Ft 20.990 Ft

Végkiárusítás! Utolsó darabok, csak amíg a készlet tart!

Ez a kiváló minőségű kapucnis technikai felső vastag szálakból készül, mégis pille könnyű, mindössze 180 g, hogy tökéletesen védjen hideg időben. Különlegessége a szövésében rejlik, ami felturbózza a levegő áramlását a test körül, így testhőmérsékleted állandó tud maradni akár lassítasz, akár teljes gázzal tolod. A karokon lévő 3D pöttyök segítenek az ütéscsillapításban és az izmok vibrációjának elnyelésében lassítva ezzel az izmok fáradását és csökkentve azok sérülésének esélyét. Kámzsa nyak szabása melegen tartja nyakad és füled is a kapucni viselésekor. Szuper választás futáshoz, triatlonhoz, kerékpározáshoz, sífutáshoz, túrasízéshez.

Compressport 3D Thermo Seamless Hoodie kapucnis felső

Compressport 3D Thermo Seamless Hoodie kapucnis felső

Választás törlése
Cikkszám: HD3D-90.

Termék leírása

Ez a kiváló minőségű technikai felső a kapucninak és a varrásmentes 3D struktúrának köszönhetően egyedülálló hőszabályozást kínál viselőjének, ezenkívül a mikroszálas anyag kényelmes viseletet és maximális komfortot biztosít.

A 3D Thermo Seamless Hoodie technikai felső toplistája:

  • 3D hőmérséklet szabályozó hatást speciális szövéssel érik el. Lényege, hogy testednek nem kell küzdenie, hogy 37 fokos maradjon. Az így megspórolt energiát a teljesítményed növelésére fordíthatod.
  • Egy enyhe Spin Control ebben a technikai felsőben is van, ami már egyfajta Compressport névjeggyé vált és aminek köszönhetően testtartásod, vagyis felsőtested és vállad állása akkor is megfelelő lesz, amikor már erőteljesen fáradsz. Az egyenes tartásnak köszönhetően a test oxigénellátása optimális, ami a teljesítményt és a regenerációt is nagyban segíti.
  • A 3D Thermo felső ultra könnyű és nagyon puha anyagból készült, ezért viselet nagyon kellemes, szinte észrevétlenül öleli körbe a testet és ezáltal teljes mozgásszabadságot biztosít és sehol nem dörzsöli vagy irritálja a bőrt.
  • Raglán szabású karjai teljes mozgásszabadságot és laza stílust biztosítanak.
  • Hüvelykujj rés, hogy kint tarthasd a szelet és hideget, kesztyű nélkül is melegít a hosszított kézfej, ráhúzható a kesztyű, így nem süvít be a szél a felső alá.
  • Megjelenése akár a hétköznapi viseletet is lehetővé teszi
  • A bicepszen és alkaron elhelyezett 3D pöttyök helyi kompressziót fejtenek ki az adott helyeken, mely segíti a vérkeringést és elnyeli az ütéseket és vibrációt is, így izmaid védve vannak a sérüléstől, szakadástól. Használói második bőrként jellemezték viseletét, ami véd a hidegtől téli versenyek és kemény edzések során.
  • A hidrofób, víztaszító szálai nem szívják magukba a nedvességet, hanem gyorsan elvezetik azt, így biztosítva a száraz bőrt és komfortot akár hosszú edzések, versenyek alkalmával is.
  • Tömege mindössze 180 g, így egyáltalán nem akadályoz a mozgásban

Technikai specifikáció:

compressport-3D-patches

3D vibráció elnyelő és kompressziós pöttyök – a tervezetten elhelyezett 3D pöttyök a bicepszen és alkaron (supinator és pronator teres) kompressziót gyakorolnak az izmokra és optimális rezgés- és ütéselnyelést is biztosítanak a sérülések elkerülése és a regeneráció gyorsítása érdekében.

 

 

spin-control-compressport

Spin-Control speciálisan szövött hátrész biztosítja a megfelelő testtartást akkor is, amikor már erősen fáradsz, így légzésed nem zavarja semmi.

Compressport 3D Thermo Seamless Hoodie kapucnis felső mérettáblája

Compressport 3D Thermo Seamless Hoodie kapucnis felső mérettáblája

 

Figyelem! Mivel fizikailag is létező bolt vagyunk, ezért a webáruházban látható készleteink folyamatos online és személyes bolti értékesítése miatt eltérhetnek a valós készlettől, így előfordulhat, hogy a webshopban lefoglalt termék nem áll rendelkezésre (mert pl. közben a boltban értékesítésre került az utolsó darab is). Ilyen esetben a termékre vonatkozó megrendelést nem tudjuk teljesíteni. Kérjük, várd meg a megrendelés visszaigazolását, melyben tájékoztatunk a szerződés létrejöttéről, vagy arról, ha azt nem tudjuk teljesíteni. Kérjük, hogy előreutalásos megrendelés esetén NE UTALJ a megrendelés visszaigazolása előtt!

Tetszeni fog neked…