futókesztyű
futókesztyű

Compressport 3D Thermo Seamless Running Gloves futókesztyű

13.490 Ft

Ez a kiváló minőségű futókesztyű vastag szálakból készül, mégis pille könnyű, hogy tökéletesen védjen hideg időben. Különlegessége a szövésében rejlik, ami felturbózza a levegő áramlását, így kezed hőmérséklete állandó tud maradni akár lassítasz, akár teljes gázzal tolod. A hidrofób víztaszító szálak nem tartják magukban a nedvességet, ezért pillanatok alatt szárad meg az anyag. Varrás nélküli technológiájának köszönhetően nagyon rugalmas és nincsenek kidörzsölésre alkalmas helyek rajta. Ott meleg és ott hideg ahol kell, mivel ujjain extra szigetelés van, tenyere pedig On/Off technológiás szellőző anyagú. Szuper választás futáshoz, triatlonhoz.

Választás törlése
Cikkszám: GL3D-00BK.

Termék leírása

Ez a kiváló minőségű Compressport 3D Thermo Seamless Running Gloves futókesztyű  varrásmentes 3D struktúrának köszönhetően egyedülálló hőszabályozást kínál viselőjének,  a mikroszálas anyag kényelmes viseletet és maximális komfortot biztosít. Touch Screen, érintőképernyő kompatibilis így magadon tarthatod, ha a telefonodat szeretnéd kezelni, vagy egy gyors fényképet készítenél.

A 3D Thermo Seamless Gloves kesztyű technikai toplistája:

  • 3D hőmérséklet szabályozó hatást speciális szövéssel érik el. Thermo-regultaing technikájának köszönhetően testednek nem kell küzdenie, hogy 37 fokos maradjon. Az így megspórolt energiát a teljesítményed növelésére fordíthatod.
  • A 3D szövésnek köszönhetően egyfajta szigetelő réteg keletkezik tested körül, mely szellőző csatornákból és légpárnákból áll. Ennek köszönhetően testhőd 37° C marad akkor is, amikor beáramlik a hideg levegő, mert felmelegszik mire eléri bőröd.
  • A 3D Thermo Seamless Gloves futókesztyű ultra könnyű és nagyon puha anyagból készült, ezért viselete nagyon kellemes, szinte észrevétlenül öleli körbe a kezedet ezáltal teljes mozgásszabadságot biztosít és sehol nem dörzsöli vagy irritálja a bőrt. Mint hőszabályozó, az anyag a nedvességet is elszívja bőrödről, hogy tested ne melegedjen túl.
  • A hidrofób, víztaszító szálai nem szívják magukba a nedvességet, hanem gyorsan elvezetik azt, így biztosítva a száraz bőrt és komfortot akár hosszú edzések, versenyek alkalmával is.
  • Ergofit szabás, melynek köszönhetően tökéletesen illeszkedik, együtt mozog a kézzel, nem korlátoz verseny körülmények között sem.
  • Hőtérképnek megfelelő kialakítás, ott meleg a kesztyű ahol kell és ott szellőzik, ahol az igazán szükséges: extrán szigetelt ujjvégek és On/Off technikás tenyér.
  • Reflektív logo
  • On/Off technológia
  • Anyaga: 75% Polyester, 19% Polyamid, 6% Elasztan, OEKOTEX szál
  • 30 fokon mosható

 

Technikai specifikáció:

compressport-seamless

 

Az optimális komfort érdekében a felső törzs részének mikroszálas anyaga 100%-ban varrásmentes, ultra könnyű és nagyon puha, hogy megakadályozza az irritációt és kidörzsölődést.

on-off-compressport

A Compressport exclusive On/Off technológiás anyaga biztosítja  a megfelelő szellőzést, és így hűtést nagy tempónál és véd a lassabb szakaszoknál.

ultralight-compressport

Ultra könnyű súlyú, amit nedvesen is megőriz, mivel a kesztyű anyaga nem vesz fel vizet.

 

 

 

compressport-thermo-regulation

A hőmérséklet szabályozást az ERAMICS “tükör hatása” biztosítja, mely aktiválja a bőr felszínének mikrokeringését (+92%) és egy jobb hőszabályozáshoz vezet (+51%).

S/M: 10 cm, L/XL: 11 cm

További információk

Márka

Compressport

Tetszeni fog neked…