technikai felső
technikai felsőtechnikai felsőtechnikai felső

Compressport 3D Thermo Ultra Light LS technikai aláöltözet felső

29.700 Ft

A Pierra Menta 2016. túrasí versenyen is tesztelve, ez az ultrakönnyű hosszú ujjú technikai póló nagyon jól vizsgázott. Szuper légáteresztő, testhez simuló fazonja pedig teljes mozgásszabadságot biztosít, olyan mintha rajtad sem lenne. A 3D Thermo Ultra Light egy speciális anyagstruktúrával rendelkező technikai felső, melynek köszönhetően testhőmérsékleted tartósan állandó marad hozzásegítve az optimális edzéskörülményhez. Szuper választás futáshoz, triatlonhoz, kerékpározáshoz, sífutáshoz, túrasízéshez. Mivel anyaga olyan vékony, mint egy női harisnya, így külső rétegként csak korlátozottan használható, hátizsák viselését nem bírja, ágakba, tépőzárba beakadva gyorsan tönkre megy, ilyen felhasználásra nem megfelelő.

Választás törlése
Cikkszám: TS3D-LS00.

Termék leírása

A 3D Thermo Ultra Light LS technikai aláöltözet felső karján található 3D pöttyök tónust és erőt adnak a karnak az edzés vagy verseny alatt végig. Ezek a bicepszen és alkaron elhelyezett 3D pöttyök helyi kompressziót fejtenek ki az adott helyeken, mely segíti a vérkeringést és elnyeli az ütéseket és vibrációt is, így izmaid védve vannak a sérüléstől, szakadástól. Használói második bőrként jellemezték viseletét, ami véd a hidegtől téli és a hőségtől nyári versenyek és kemény edzések során.

A 3D Thermo Ultra Light LS technikai aláöltözet felső toplistája:

  • Thermo-regultaing technikájának köszönhetően testednek nem kell küzdenie, hogy 37 fokos maradjon. Az így megspórolt energiát a teljesítményed növelésére fordíthatod.
  • A 3D szövésnek köszönhetően egyfajta szigetelő réteg keletkezik tested körül, mely szellőző csatornákból és légpárnákból áll. Ennek köszönhetően testhőd 37° C marad akkor is, amikor beáramlik a hideg levegő, mert felmelegszik mire eléri bőröd.
  • Mint hőszabályozó, az anyag a nedvességet is elszívja bőrödről, hogy tested ne melegedjen túl.
  • A már Compressport névjeggyé váló Spin Control szövésnek köszönhetően testtartásod, vagyis felsőtested és vállad állása akkor is megfelelő lesz, amikor már erőteljesen fáradsz. Az egyenes tartásnak köszönhetően a test oxigénellátása optimális, ami a teljesítményt és a regenerációt is nagyban segíti.
  • A 3D Thermo felső ultra könnyű és nagyon puha anyagból készült, ezért viselet nagyon kellemes, szinte észrevétlenül öleli körbe a testet és ezáltal teljes mozgásszabadságot biztosít és sehol nem dörzsöli vagy irritálja a bőrt.

Figyelem! A termék ultra vékony és ezért sérülékeny anyagból készült. Lásd mellékelt termékfotó. Ezért fel-, levétele, mosása, kezelés extra figyelmet igényel. Aláöltözet lévén nem feladata ellenállni a hátizsák közvetlen viseletének, beakadó ágak szakításának! Mosása kímélő programon mosózsákban javasolt olyan egyéb ruházattal, amiken nincs cipzár, tépőzár, fém alkatrész!

Technikai specifikáció:

compressport-seamless

Az optimális komfort érdekében a felső törsz részének mikroszálas anyaga 100%-ban varrásmentes, ultra könnyű és nagyon puha, hogy megakadályozza az irritációt és kidörzsölődést.

 

 

kompressziós szár

A hőmérséklet szabályozást az ERAMICS “tükör hatása” biztosítja, mely aktiválja a bőr felszínének mikrokeringését (+92%) és egy jobb hőszabályozáshoz vezet (+51%).

 

 

compressport-3D-patches

3D vibráció elnyelő és kompressziós pöttyök – a tervezetten elhelyezett 3D pöttyök a bicepszen és alkaron (supinator és pronator teres) kompressziót gyakorolnak az izmokra és optimális rezgés- és ütéselnyelést is biztosítanak a sérülések elkerülése és a regeneráció gyorsítása érdekében.

 

 

spin-control-compressport

Spin-Control speciálisan szövött hátrész biztosítja a megfelelő testtartást akkor is, amikor már erősen fáradsz, így légzésed nem zavarja semmi.

 

 

ultralight-compressport

Ultra könnyű súlyú, amit nedvesen is megőriz, mivel anyaga nem vesz fel vizet. Súlya mindössze 70g!

 

 

 

Compressport 3D Thermo Ultra Light technikai felső mérettáblázata

Compressport 3D Thermo Ultra Light technikai felső mérettáblázata

 

Tetszeni fog neked…