technikai póló
technikai pólótechnikai pólótechnikai felsőtechnikai felső

Compressport 3D Thermo Ultra Light Shirt Tank ujjatlan technikai póló

21.900 Ft

Szuper légáteresztő, testhez simuló fazonja teljes mozgásszabadságot biztosít, 35g súlyával olyan, mintha rajtad sem lenne. A 3D Thermo Ultra Light Shirt Tank egy speciális anyagstruktúrával rendelkező ujjatlan technikai póló, melynek köszönhetően testhőmérsékleted tartósan állandó marad hozzásegítve az optimális edzéskörülményhez. Szuper választás futáshoz, triatlonhoz, kerékpározáshoz, sífutáshoz, túrasízéshez. Az ujjatlan változat télen aláöltözetként, nyáron pedig önálló, selyem vékonyságú pólóként áll szolgálatodra a legkeményebb kihívások során is.

Választás törlése
Cikkszám: TS3D-TK99.

Termék leírása

A 3D Thermo Ultra Light Shirt Tank ujjatlan technikai póló használói második bőrként jellemezték viseletét, ami véd a hidegtől téli és a hőségtől a forró nyári versenyek és kemény edzések során egyaránt.

A 3D Thermo Ultra Light Shirt Tank ujjatlan technikai póló toplistája:

  • Thermo-regultaing technikájának köszönhetően testednek nem kell küzdenie, hogy 37 fokos maradjon. Az így megspórolt energiát a teljesítményed növelésére fordíthatod.
  • A 3D szövésnek köszönhetően egyfajta szigetelő réteg keletkezik tested körül, mely szellőző csatornákból és légpárnákból áll. Ennek köszönhetően testhőd 37° C marad akkor is, amikor beáramlik a meleg levegő, mert lehűl mire eléri bőröd.
  • Mint hőszabályozó, az anyag a nedvességet is elszívja bőrödről, hogy tested ne melegedjen túl.
  • A már Compressport névjeggyé váló Spin Control szövésnek köszönhetően testtartásod, vagyis felsőtested és vállad állása akkor is megfelelő lesz, amikor már erőteljesen fáradsz. Az egyenes tartásnak köszönhetően a test oxigénellátása optimális, ami a teljesítményt és a regenerációt is nagyban segíti.
  • A 3D Thermo póló ultra könnyű és nagyon puha anyagból készült, ezért viselet nagyon kellemes, szinte észrevétlenül öleli körbe a testet és ezáltal teljes mozgásszabadságot biztosít és sehol nem dörzsöli vagy irritálja a bőrt.

Technikai specifikáció:

compressport-seamless

Az optimális komfort érdekében a felső törsz részének mikroszálas anyaga 100%-ban varrásmentes, ultra könnyű és nagyon puha, hogy megakadályozza az irritációt és kidörzsölődést.

compressport-thermo-regulation

A hőmérséklet szabályozást az ERAMICS “tükör hatása” biztosítja, mely aktiválja a bőr felszínének mikrokeringését (+92%) és egy jobb hőszabályozáshoz vezet (+51%).

spin-control-compressport

Spin-Control speciálisan szövött hátrész biztosítja a megfelelő testtartást akkor is, amikor már erősen fáradsz, így légzésed nem zavarja semmi.

ultralight-compressport

Ultra könnyű súlyú, amit nedvesen is megőriz, mivel anyaga nem vesz fel vizet.

Tömege mindössze 35g!

 

 

Compressport 3D Thermo Ultra Light technikai felső mérettáblázata

Compressport 3D Thermo Ultra Light technikai felső mérettáblázata

 

Tetszeni fog neked…