Akció!
Compressport 3D Thermo Ultralight Racing Hoodie technikai felső
Compressport 3D Thermo Ultralight Racing Hoodie technikai felsőCompressport 3D Thermo Ultralight Racing Hoodie technikai felsőCompressport 3D Thermo Ultralight Racing Hoodie technikai felsőCompressport 3D Thermo Ultralight Racing Hoodie technikai felsőCompressport 3D Thermo Ultralight Racing Hoodie technikai felső

Compressport 3D Thermo Ultralight Racing Hoodie technikai felső

Most: 33.000 Ft 26.400 Ft

A Compressport 3D Thermo Ultralight Racing Hoodie hosszúujjú kapucnis technikai felső kiválóan szellőző mikroszálas anyaga révén teljeskörű védelmet nyújt számodra az időjárás viszontagságai ellen futás, triatlonozás, kerékpározás, sífutás és túrasízés közben.

Választás törlése
Cikkszám: HD3D-99.

Termék leírása

A Compressport 3D Thermo Ultralight Racing Hoodie technikai felső varrásmentes 3D Thermo anyagszerkezete légcsatornái révén kontrollálja a környező levegő és a bőr hőmérséklete közti különbséget, a test hőmérsékletét pedig a mozgáshoz ideális 36-37,5 fokon stabilizálja. Elasztikus anyagának és szabásának köszönhetően a mozgásodat egy pillanatig sem akadályozó módon, kontúrjaidat követve precízen illeszkedik felsőtestedre, ergonómikus kialakítású kapucnija pedig sem nyakad, sem fejed szabad mozgását sem gátolja. Minimális súlyú anyagának “3D Patch Shock Absorber” enyhe kompressziót nyújtó betétjei ütéscsillapítással és az izmok vibrációjának elnyelésével védelmet és támasztást nyújtanak a bicepsz és az alkar izomzatának futás közben. A gerincoszlop területén elhelyezett tartásjavító anyagbetétjei segítenek a helyes testtartás megőrzésében még erőteljes fáradásod esetén is. Ultrakönnyű kivitele révén ráaádásul csomagmérete is meglepően minimális, így ez a technikai felső gond nélkül elfér akár futómellényed zsebébe belegyűrve is.

Technikai jellemzők:

  • Ultrakönnyű, minimális anyagvastagságú, kiválóan szellőző mikrorszálas alapanyag
  • Dörzs- és irritáció mentes, a mozgás teljes szabadságát nyújtó, a test kontúrjait követő technikai szabás
  • Hidrofób, víztaszító szálai nem szívják magukba a nedvességet, hanem gyorsan elvezetik azt, így biztosítva a száraz bőrt és komfortot akár hosszú edzések, versenyek alkalmával is.
  • 3D Thermo Ultralight az optimális hőkontroll fenntartásában segítő anyagszerkezet
  • On/Off a felső lélegző és szellőzőképességét a mozgás intenzitásához optimalizáló anyagtechnológia
  • Ergonómikus szabású, magas gallérral ellátott, a nyaknak is teljeskörű védelmet nyújtó elasztikus kapucni
  • “3D Patch Shock Absorber” enyhe kompressziót nyújtó betétek a bicepsz és az alkar területén az izomfáradás mérséklése érdekében
  • “Spin Control” gerincoszlop felső szekciójában elhelyezett rugalmas tartásjavító anyagbetét
  • Hüvelykujjbújtatóval ellátott rugalmas, hosszított mandzsetták
  • Anyagösszetétel: 92% poliamid, 8% elasztán

 

compressport_hydro-phobicHidrofób: a vízlepergető szálak elszívják a nedvességet a bőrről anélkül, hogy megszívnák magukat, így nincs több kellemetlenül nedves és nehéz ruha ami irritálja a bőrt és nehezen szárad meg.

 

 

 

compressport-seamlessA derékrész kivételével 100% varrás nélküli mikroszálas anyag, könnyű és nagyon puha.

 

 

 

ultralight-compressportUltra könnyű súlyú, amit nedvesen is megőriz, mivel anyaga nem vesz fel vizet.

 

 

 

compressport_ultra_packableMinimálisra összehajtható csomagméret, kényelmesen elfér akár egy kisebb futóhátizsákban vagy futóövben is.

 

 

 

compressport_ergo_fitIrritációmentes, precíz, mozgás közben is tökéletes, csúszkálás mentesen illeszkedő technikai szabás.

 

 

 

compressport_ergonomic_collarA nyak és a fej zavartalan mozgását biztosító, ergonómikus szabású elasztikus kapucni magasított gallérral

compressport_breathable_microfiberNagy szellőzőképességű, kiválóan hőszigetelő könnyű, mikroszálas alapanyag

on-off-compressportOn / Off interaktív szövet amely szinte veled együtt lélegzik és a ruházat szellőzőképességét folyamatosan mozgásod intenzitásához igazítja.

 

 

 

compressport-spin-controlA ruházat anyagába szőtt enyhén kompressziós gerincoszlopi anyagbetét, amely elősegíti a helyes testtartást a hosszú és intenzív mozgás közben, valamint biztosítja vállaid megfelelő pozícióját, elősegítve ezáltal a helyes és hatékony légzést és oxigénellátást.

 

 

 

compressport_3d_patch_absorberA bicepsz és az alkar területén elhelyezett, enyhe pontszerű kompressziót biztosító 3D betétek, amelyek  ütéscsillapítással és az izmok vibrációjának elnyelésével védelmet és támasztást nyújtanak a bicepsz és az alkar izomzatának futás közben.

 

 

 

compressport_3d_thermo_ulA 3D Thermo anyagszerkezet légcsatornái révén kontrollálja a környező levegő és a bőr hőmérséklete közti különbséget, a test hőmérsékletét pedig a mozgáshoz ideális 36-37,5 fokon stabilizálja.

További információk

Márka

Compressport

Méret

XS, XL, S, M, L