Compressport ArmForce kompressziós karszár
Compressport ArmForce kompressziós karszár

Compressport ArmForce kompressziós karszár

7.500 Ft

A Compressport ArmForce egy letisztult és hatékony karszár, amely egyszerre biztosítja a kompressziós hatást, a kényelmet és a teljes mozgásszabadságot viselése során. Vékony, hálós szellőzőbetétje kiváló hőkontrollt és szellőzőképességet garantál mozgás közben, sűrű szövésű anyaga pedig védelmet nyújt a hűvös idő és a szél ellen miközben bőröd természetes lélegzőképességét egy pillanatig sem akadályozza. Kompresszál, véd és segíti a hatékony regenerációt – ideális választás bármely olyan sporthoz, ahol a karok nagy igénybevételnek vannak kitéve.

Választás törlése
Cikkszám: ASAF-00.

Termék leírása

Compressport ArmForce kompressziós karszár – ideális választás bármely olyan sporthoz, ahol a karok nagy igénybevételnek vannak kitéve.

  • A vérkeringés optimalizálása révén javul az izomzat oxigénellátása ezáltal csökken a sérülésveszély, javul a teljesítmény és hatékonyabbá válik a regeneráció.
  • A kart ért ütések és vibrációk káros hatását nagymértékben csökkentő kettős kompressziós hatás.
  • A “Thermo-Regulation” hőkontroll szabályozó technológia és az AeroKnitting szövéstechnológia eredményeképpen melegen tartja a kart és annak izomzatát hideg, szeles időben, míg nyári körülmények között kellemesen hűs viselési élményt nyújt.
  • Antibakteriális kezeléssel ellátott anyaga ellenáll a kellemetlen szagok kialakulásának, hosszútávon is higiénikusan viselhető.
  • A MorphoFit szabás révén kiválóan illeszkedik a karra, teljes kényelmet és mozgásszabadságot garantál.
  • Könnyű, 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült szakadásbiztos, nem bolyhosodó felületű, gyorsan száradó, a nedvességet elvezető, jól szellőző kompressziós karszár.
  • Csuklórészén izzadtságtörlő csuklópántként funkcionáló nedvszívó 3D.Dots pontok.
Compressport ArmForce kompressziós karszár főbb technológiai jellemzői

Compressport ArmForce kompressziós karszár főbb technológiai jellemzői

Compressport ArmForce kompressziós karszár mérettáblázata

Compressport ArmForce kompressziós karszár mérettáblázata

 

 

 

Tetszeni fog neked…