Akció!
Compressport Cycling Hurricane Windprotect Vest kerékpáros mellény
Compressport Cycling Hurricane Windprotect Vest kerékpáros mellény

Compressport Cycling Hurricane Windprotect Vest kerékpáros mellény

Most: 40.500 Ft 28.350 Ft

Végkiárusítás! Utolsó darabok, csak amíg a készlet tart!

Amennyire kényelmes ez az ultrakönnyű bringás mellény, legalább annyira minimális helyet foglal, hiszen elcsomagolva szinte észrevétlenül tárolhatod a legkisebb helyen, akár egy zsebben is. Testhezálló, ergonomikusan kialakított szabása nyakadnak és vállaidnak is a teljes kényelmet nyújtja a kompromisszummentes mozgásszabadság mellett, külső anyaga szélálló, hátrészének interaktív On/Off anyagtechnológiájú betétje pedig mozgásod intenzitásához igazítják a mellény szellőző és hőtartóképességét.

Választás törlése
Cikkszám: WSCY-TK99.

Termék leírása

Minimális súlyú ám hatalmas tudású ultrakönnyű kerékpáros mellény egész éves használatra élsportóloknak és műkedvelőknek egyaránt.

 • Ultrakönnyű, szélálló és enyhén vízlepergető frontfelületű kerékpáros mellény, amely minimális súlya ellenére is tartós és jó védelmet nyújt rossz időjárási körülmények között is.
 • Hátrészi On/Off anyagtechnológiával készült szellőzőbetét. Az On/Off interaktív száltechnológia “bekapcsol” amint elindulsz és “kikapcsol” amint leállsz, hiszen minden esetben mozgásod intenzitásához igazítja a mellény szellőző és hőtartó képességét.
 • A kerékpározás szempontjából kritikus helyeken elasztikus, testhezálló, ergonomikus szabás a teljes mozgásszabadság és kényelem érdekében.
 • Magasított, puha anyagú gallér irritációmentes záródással.
 • Hosszított hátsó derékszegély derekad teljes körű védelme érdekében.
 • A kerékpározáshoz optimalizáltan kialakított, jól hozzáférhető hátsó zseb.

Technikai specifikáció:

 • on-off-compressportOn/Off interaktív szövet amely szinte veled együtt lélegzik és a ruházat szellőzőképességét folyamatosan mozgásod intenzitásához igazítja.

 

 

 

 • body-fit-compressportBody Fit- Teljesen testhezálló verseny orientált szabásának köszönhetően olyan mintha rajtad sem lenne, tökéletes mozgásszabadságot biztosít és nem lassít lobogásával, mindenbe való beakadással.

 

 

 

 • lunar-pocket-compressportLunar Pocket – Speciális félkör alakú zseb, mely felesleges mozdulatok nélkül is elérhető lefelé vágtázás közben is. Biztosan tárolja, zseléidet, energia szeleteidet és telefonodat is.

 

 

 

 • spin-control-compressportSpin-Control speciálisan szövött hátrész biztosítja a megfelelő testtartást akkor is, amikor már erősen fáradsz, így légzésed nem zavarja semmi.

 

 

 

 • ultra-ventillation-compressportUltra légáteresztő hálós betét biztosítja a tökéletes ventilációt versenytempó mellett is oldalt és hátul.

 

 

 

 • ultralight-compressportUltra könnyű súlyú, amit nedvesen is megőriz, mivel a mellény anyaga nem vesz fel vizet. Anyaga: fő rész: 100% poliamid; hálós anyag: 75% poliamid, 25% elastan; hát közepének betétje: 66% polipropilén, 27% poliamid, 7% elastan

 

 

 

 • stormproof-compressportStormproof viharálló front rész, mely úgy lett megtervezve, hogy jól teljesítsen a legextrémebb körülmények között is.

 

 

 

Cycling Hurricane Windprotect Vest kerékpáros mellény mérettáblázata

Cycling Hurricane Windprotect Vest kerékpáros mellény mérettáblázata

 

Figyelem! Mivel fizikailag is létező bolt vagyunk, ezért a webáruházban látható készleteink folyamatos online és személyes bolti értékesítése miatt eltérhetnek a valós készlettől, így előfordulhat, hogy a webshopban lefoglalt termék nem áll rendelkezésre (mert pl. közben a boltban értékesítésre került az utolsó darabja is). Ilyen esetben a termékre vonatkozó megrendelést nem tudjuk teljesíteni. Kérjük, várd meg a megrendelés visszaigazolását, melyben tájékoztatunk a szerződés létrejöttéről, vagy arról, ha azt nem tudjuk teljesíteni. Kérjük, hogy előreutalásos megrendelés esetén NE UTALJ a megrendelés visszaigazolása előtt!

 

 

 

 

Tetszeni fog neked…