Akció!
kompressziós lábszár
Compressport Full Leg teljes kompressziós lábszárCompressport Full Leg teljes kompressziós lábszárCompressport Full Leg teljes kompressziós lábszárCompressport Full Leg teljes kompressziós lábszár

Compressport Full Leg teljes kompressziós lábszár

Most: 25.200 Ft 17.640 Ft

Végkiárusítás! Utolsó darabok, csak amíg a készlet tart!

A Compressport Full Leg teljes kompressziós lábszár a profik és elkötelezett amatőrök elengedhetetlen kompressziós felszerelése. A Tour de France mezőny számos tagja, Ironman versenyzők és ultrafutók ezrei választják regenerációjuk gyorsításához a Full Leg-et. A regenerációban való segítsége azonnal érezhető. Az egész lábszárra gyakorolt kompresszió szinte azonnal szünteti meg a fájdalmat. A Full Leg aktívan vesz részt a toxinok elvezetésében és a gyulladások, valamint a dagadás csökkentésében. Sok kíntól menthet meg ultra távú versenyeken hordva is.

Compressport Full Leg teljes kompressziós lábszár

Compressport Full Leg teljes kompressziós lábszár

Választás törlése
Cikkszám: FL99.

Termék leírása

A Full Leg teljes kompressziós lábszár könnyű anyaga és a thermo-regulation, hőmérséklet szabályozó technológiája lehetővé teszi, hogy télen és nyáron is hordhasd akár rövidnadrággal, akár mint aláöltözet. Hosszú távú kerékpáros és futóedzéseken, valamint versenyeken is segítségedre lehetnek a sérülések és a feladás elkerüléslében. Mivel szinte elpusztíthatatlan, ezért a Compressport Full Leg hosszú évekig hű társad lesz a regenerációban. Az európai gyártásnak köszönhetően, mely szigorú orvosi protokoll szerint történik, a Compressport garantálja, hogy egy exkluzív terméket kapsz. A lehető leghatékonyabb kompressziós hatás eléréséhez nélkülözhetetlen, hogy a megfelelő méretet válaszd! Amennyiben határeset a méreted, akkor inkább a nagyobbat javasolja választani a gyártó.

Compressport Full Leg teljes kompressziós lábszár

Compressport Full Leg teljes kompressziós lábszár

Technikai specifikáció:

aero-knitting

Aero Knitting: szuper külső-belső hőmérséklet kiegyenlítés az optimalizált nedvességelvezetésnek köszönhetően.

compressport-cycling

Kerékpározás: Maximális erő, tökéletes erőátvitel, szembetűnően gyors regeneráció. A Compressport Full Leg alap darabja kell hogy legyen minden országúti és hegyi kerékpárosnak.

compressport-high-precision

Nagy precizitás: körkörös kötésének köszönhetően a Full Leg által kifejtett kompresszió egyenletesen oszlik el a láb minden cm² felületén.

compressport-massaging-fiber

Masszírozó hatású szövés: minden mozgás a Full Leg viselete közben mikromasszírozó hatást hoz létre, mely jó közérzetet és könnyű láb érzést biztosít a legkeményebb edzés vagy verseny után is.

compressport-recovery

Regeneráció: azonnal érezni fogod ahogy felveszed. Bokától a lágyékig tartó könnyű érzés és erő öleli körbe a lábad. A Full Leg felgyorsítja vénás keringésed és ezzel megakadályozza, hogy  pangjon a vér a vádlidban, combhajlítódban és négyfejű combizmodban ultrakönnyűvé varázsolva lábad.

compressport-running

Futás: az R2 kompressziós szár és a Quad kompressziós comb szár előnyeit ötvözi, valamint optimalizálja a térd pozícióját amikor túrázol, terepen vagy aszfalton futsz. Tökéletes megoldás a hőmérséklet szabályozásra is.

compressport-thermo-regulation

Thermo-regulation: Thermo-regultaing technikájának köszönhetően testednek nem kell küzdenie, hogy 37 fokos maradjon. Az így megspórolt energiát a teljesítményed növelésére fordíthatod. A Full Leg anyaga keltette tükör hatás aktiválja a bőr felületének mikrokeringését (+92%) és ezzel (+51%) jobb hőszabályozást eredményez.

compressport-ultra-confort

Ultra komfort: a finom szövésű anyag híresen puha és komfortos.

Tetszeni fog neked…