Compressport Full Socks Compression Race Oxygen kompressziós futózokni
Compressport Full Socks Compression Race Oxygen kompressziós futózokniCompressport Full Socks Compression Race Oxygen kompressziós futózokniCompressport Full Socks Compression Race Oxygen kompressziós futózokni

Compressport Full Socks Compression Race Oxygen kompressziós futózokni

17.990 Ft

Sok sportoló igényelte a kompressziós szárak előnyeit egy csúcsteljesítményű zokniba építve. A Compressport Full Socks Compression Race Oxygen zokni puha, rugalmas mikroszálai célzott kompressziót nyújtanak a terhelés alatt álló izmok számára. Használatával az izmok kevésbé sérülnek és az izomfáradtság is késleltethető, hogy még tovább bírd a terhelést.

Választás törlése
Cikkszám: SU00005B-990.

Termék leírása

Ha Fred Van Lierde belga világbajnok triatlonos valaha is elveszítené kedvenc futószárát a Hawaii-on zajló ironman világbajnokságon, akkor jó eséllyel a Full Socks Race Oxygen lenne az. Kompromisszumokat nem tűrő, versenyorientált elvek alapján kifejezetten terepfutáshoz, triatlonhoz és állóképességi sportokhoz fejlesztették ki. Ultra könnyű hálós anyagának köszönhetően máshoz nem hasonlítható, “második bőr”-érzést és kivételes kényelmet biztosít viselőjének. A leheletvékony szálak hosszú távon is megtartják kompressziót biztosító előnyös tulajdonságaikat, maximális támogatást és védelmet nyújtva a lábfej és vádli számára az izmokat és inakat érő rázkódások csökkentésével. Használatával az izmok oxigénellátása akár 10%-kal javul, a kifáradás késleltetésével fokozva a teljesítményt. A zokni akkor is könnyű marad a közvetlenül szövetbe ágyazott, száradást biztosító szellőző paneloknak köszönhetően, ha pocsolyába lépsz vagy bőrig ázol az esőben. Az egymáshoz szorosan kapcsolódó, gyorsan száradó panelek 360°-os szellőzést biztosítanak az alsó lábszár körül, mely ideális viseletté teszi versenyzéshez és forró nyári futások során egyaránt. A lábfej körül gondosan elhelyezett pontok, azaz 3D pontozási technológiája egyszerre tompítja az ütéseket, védi az érzékenyebb területeket, mint például az Achilles-ín, és serkenti a vérkeringést is. Emellett garantálja a talp kiváló tapadását is a cipőben, csökkentve a csúszkálás okozta túlmelegedést és a vízhólyagok kialakulását. A A boltív területe célzottan megerősített, mely révén megóvja az anyagot a csavarodástól, elmozdulástól és stabilitást ad, rugalmas szálai pedig lehetővé teszik futás közben a lábujjak természetes szétterülését a cipőben.

Technikai paraméterek:

  • Tömeg: 42 g
  • Anyag összetétel: 63% poliamid, 15% elasztán, 22% biokerámia

Mérettáblázat:
(Nagyításhoz kattints a képre!)

 

További információk

Márka

Compressport

Tetszeni fog neked…