Akció!
Compressport Full Socks V2.1 kompressziós futó zokni

Compressport Full Socks v2.1 kompressziós futó zokni

Most: 13.500 Ft 9.900 Ft

Teljes szárhosszúságú kompressziós futó zokni, amely technológiai vívmányok sokaságával felvértezve segít kihozni belőled a maximumot akár edzéseid akár versenyeid során, de jótékony érrendszeri hatása miatt hosszabb utazásaidnak is állandó felszerelése lehet majd.
Választás törlése
Cikkszám: FSV211-99T.

Termék leírása

A Compessport FullSocks 2.1 zokni a legújabb technológiákat egyesíti magában hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból, legyen szó akár városi akár terepfutásról vagy kerékpározásról. Kompressziós technológiája optimalizálja a mozgás közbeni véráramlást, serkenti a vénás visszaáramlást és kiméli az izmokat. A zokni felületén elhelyezett 3D.Dot pontoknak köszönhetően a cipődben nem csúszik el, nem gyűrődik össze, így a vízhólyagok kialakulásától sem kell tartanod. A talpfelületén elhelyezett akupresszúrás pontok hatására fokozódik lábad vérkeringése. Kikönnyített hálós szövetén könnyedén átáramlik a levegő, így zoknid még egésznapos használat mellett is higiénikusan viselheted, lábad száraz marad benne. Végeredményben pedig a futóvilág egyik leghatékonyabb zoknijával gazdagodhatsz, amit nem csak lábad, de a teljesítményed is megköszön majd.

A Compressport Full Socks V2.1 futó zokni felépítése

 • 3D Dot pöttyök segítenek elnyelni az ütéseket, ezen felül akupresszúrás masszázs által turbózzák fel a vér áramlását. Nincs több nyomáspont, se kidörzsölődési pont. A 3D pöttyök elszívják a nedvességet és segítik a légáramlást, így lábad száraz  és friss marad.A 3D pöttyök kipárnázzák az Achilles-ínt és a boka környékét, ezen felül maximális tapadást biztosítanak a cipőben. Nincs kidörzsölődés, nincs nyomás, nincs ütés, sem csúszkálás.
 • Nincs is jobb annál, mint amikor könnyűnek érzed a lábad és az szabadon lélegzik a cipőben! Az ultra könnyű hálós anyag garantálja az optimális ventilációt és extra súlytalanságot.
 • 16 db 3D.Dot pötty kényeztet akupresszúrával, lábad 16  területén és stimulálja a vérkeringésed.
 • 3D.Dot pöttyök védik az Achilles-ínt és a bokát. A lábat ért ütéseket könnyedén elnyeli.
 • Ebben az ultra könnyű térdzokniban az izom kifáradása később következik be és a regeneráció felgyorsul.
 • A 3D.Dot pöttyök maximális tapadást biztosítanak az akkupunktúrás hatás mellett. Nem fogsz csúszkálni megterhelés közben és még vérkeringésed is stimulálva lesz.
 • A zokni anyaga nem szívja magába a nedvességet, hanem elvezeti azt a bőrről és nagyon gyorsan szárad.
 • A kompressziós rész a láb boltozatánál stimulálja a vénás keringést, támasztja a lábfejet minden lépésnél és lassítja a boltozat összeroskadását.
 • AZ  ErgoFit szabás révén a zokni ergonomikusan passzol a lábujjaknál, így azok nincsenek sem összenyomva, összepréselve megterhelés közben.
 • Varrás nélküli kialakítása és kíméletes gumírozása térd alatt nem szorítja el lábad és nem képez nyomáspontokat.
 • Ideális utazáshoz, mivel a zokni stimulálja a vérkeringést és megakadályozza a folyadék pangását a lábban.
Compressport Full Socks V2.1 mérettáblázat

Compressport Full Socks V2.1 mérettáblázat

 

 

 

Tetszeni fog neked…