Compressport On/Off Multisport Shirt SS futófelső

Compressport On/Off Multisport Shirt SS futófelső

16.200 Ft

Ha egy olyan rövidujjú multisport futófelsőt keresel, amely a tökéletes hőszabályozást keresztezi a hibátlan kényelemmel, akkor ne is keress tovább, megtaláltad! Az On / Off interaktív száltechnológiának köszönhetően a felső mozgásod intenzitásához igazítja a szellőző és hőtartó képességét így folyamatos optimális hőkontroll és izomzat támogatás mellett végezheted edzéseidet. Viselheted akár első, aláöltözeti rétegként vagy önmagában, tudására mindkét esetben számíthatsz.

Compressport On/Off technológia

Compressport On/Off technológia

Választás törlése
Cikkszám: TSON-SS00RD.

Termék leírása

Az On / Off Multisport rövidujjú futófelső számos technikai megoldása közül a legfontosabbak, amelyek majd hosszútávú kényelmed és kiemelkedő teljesítményed garantálják majd:

  • On / Off interaktív száltechnológia, amely “bekapcsol” amint elindul és “kikapcsol” amint leállsz, hiszen minden esetben mozgásod intenzitásához igazítja ruházatod szellőző és hőtartó képességét.
  • Az anyagba beszőtt gerincoszlopi enyhe kompressziós anyagbetétek gerincedet és vállaidat a helyes állásban tartják, így megakadályozzák a rossz tartásból eredő fájdalmat és fáradtságot valamint segítik a légzés és az oxigénellátás hatékonyságát.
  • 3D kompressziós betétek az alkar és a bicepsz területén, amelyek csökkentik az izomzatot érő ütéseket és vibrációkat.
  • A kényelmes nyakvágata minimalizálja a nyaki terület kidörzsölődését és diszkomfort érzését.
  • Anyaga gyorsan szárad és elvezeti a mozgás közben keletkező nedvességet.
  • Aláöltözetként véd hideg és meleg ellen egyaránt így egész évben teljes értékűen használhatod.

Technikai specifikáció:

compressport_hydro-phobic

Hidrofób: vízlepergető szálak elszívják a nedvességet a bőrről anélkül, hogy megszívnák magukat, így nincs több kellemetlenül nedves és nehéz ruha ami irritálja a bőrt és nem szárad meg.

 

 

 

on-off-compressportOn / Off interaktív szövet amely szinte veled együtt lélegzik és a ruházat szellőzőképességét folyamatosan mozgásod intenzitásához igazítja.

 

 

 

 

compressport-spin-controlA ruházat anyagába szőtt enyhén kompressziós gerincoszlopi anyagbetét, amely elősegíti a helyes testtartást a hosszú és intenzív mozgás közben, valamint biztosítja vállaid megfelelő pozícióját, elősegítve ezáltal a helyes és hatékony légzést és oxigénellátást.

 

 

 

compressport-seamless

100% varrás nélküli mikroszálas anyag, könnyű és nagyon puha.

 

 

 

compressport-thermo-regulation

Thermo-regulation: Thermo-regulating technikájának köszönhetően testednek nem kell küzdenie, hogy 37 fokos maradjon. Az így megspórolt energiát a teljesítményed növelésére fordíthatod. A Full Leg anyaga keltette tükör hatás aktiválja a bőr felületének mikrokeringését (+92%) és ezzel (+51%) jobb hőszabályozást eredményez.

 

 

ultralight-compressport

Ultra könnyű súlyú, amit nedvesen is megőriz, mivel anyaga nem vesz fel vizet.

 

 

 

Compressport On / Off Multisport LS Shirt futófelső mérettáblázata

Compressport On / Off Multisport LS Shirt futófelső mérettáblázata

 

Tetszeni fog neked…