Compressport Pro Racing Socks V3.0 Bike kerékpáros zokni

Compressport Pro Racing Socks V3.0 Bike kerékpáros zokni

4.800 Ft

Az új Pro Racing Socks V3.0 Bike kerékpáros zokni még elődjénél is szellősebb, komfortosabb, kényelmesebb és hatékonyabb. Az apróbb változtatások, az új technológiák és a jól bevált technikai megoldások együttes alkalmazása eredményezte ezt a mindössze 16 grammos zoknit, amely minden ízében a tökéletes teljesítményedet szolgálja.

Választás törlése
Cikkszám: BSHV3-00BL.

Termék leírása

A már eddig is az élbolyban szereplő Pro Racing Socks kerékpáros zokni megújult V3.0 verziója, amely szinte észrevehetetlen súly mellett nyújt kompromisszummentes kényelmet és teljesítményt professzionális versenyzőknek és műkedvelő bringásoknak egyaránt.

Technikai specifikáció:

  • A zokni hátsó részébe illesztett 3D.Dot pöttyök védik az Achilles-ínt, a sarokrészt és a bokát a lábat ért ütésektől és a cipő okozta nyomástól.
  • Varrásmentes, kompresszió nélküli 1Hemless Layer szárrész a tökéletes komfortérzet és a szükségtelen nyomáspontok elkerülésének érdekében.
  • A zokni anyaga nem szívja magába a nedvességet, hanem elvezeti azt a bőrről és nagyon gyorsan szárad.
  • A talprészi 3D.Dot pontok multilokális akupunktúrás hatása stimulálja a vérkeringésed a hosszantartó jó teljesítmény elősegítése érdekében.
  • Megerősített lábujjzóna valamint nyomáscsökkentő és ütéselnyelő 3D.Dot pontok a lábfej elülső-oldalsó részén.
  • A 360° Arch Support körkörös kompressziós betét stimulálja a vénás keringést, támasztja a lábfejet minden lépésnél és lassítja a boltozat összeroskadását.
  • A zokni ergonomikusan passzol a lábujjaknál, így azok nincsenek sem összenyomva, összepréselve megterhelés közben.
  • Anatómiailag helyes, bal és jobblábas kialakítás.
  • Az optimális ventillációt elősegítő, szellőzés-segítő csíkozott struktúrájú anyagszerkezet.
Compressport Pro Racing Socks V3.0 Bike kerékpáros zokni - a fontosabb technológiák, amelyek kiemelkedővé teszik a zokni teljesítményét

Compressport Pro Racing Socks V3.0 Bike kerékpáros zokni – a fontosabb technológiák, amelyek kiemelkedővé teszik a zokni teljesítményét

Compressport Pro Racing Socks V3.0 Bike kerékpáros zokni mérettáblázata

Compressport Pro Racing Socks V3.0 Bike kerékpáros zokni mérettáblázata

 

További információk

Márka

Compressport

Tetszeni fog neked…