Compressport Pro Racing Socks V3.0 Ultralight Run High Cut futózokni

Compressport Pro Racing Socks V3.0 Ultralight Run High Cut futózokni

5.400 Ft

Az új Pro Racing Socks V3.0 Ultralight futózokni még elődjénél is szellősebb, komfortosabb és kényelmesebb. Az apróbb változtatások és a jól bevált technikai megoldások együttes alkalmazása eredményezte ezt a mindössze 11 grammos zoknit, amelyet meg sem érzel, mintha semmi sem lenne a lábadon.

Választás törlése
Cikkszám: RSHULV3-0000.

Termék leírása

A már eddig is az élbolyban szereplő Pro Racing Socks futózokni megújult, normál szárhosszú V3.0 Ultralight verziója, amely szinte észrevehetetlen súly mellett nyújt kompromisszummentes kényelmet és teljesítményt profiknak és műkedvelő futóknak egyaránt.

Technikai specifikáció:

  • A zokni hátsó részébe illesztett 3D.Dot pöttyök védik az Achilles-ínt, a sarokrészt és a bokát a lábat ért ütésektől és a cipő okozta nyomástól.
  • A zokni anyaga nem szívja magába a nedvességet, hanem elvezeti azt a bőrről és nagyon gyorsan szárad.
  • A talprészi 3D.Dot pontok multilokális akupunktúrás hatása stimulálja a vérkeringésed a hosszantartó jó teljesítmény elősegítése érdekében.
  • A 360 fokos kompressziós betét stimulálja a vénás keringést, támasztja a lábfejet minden lépésnél és lassítja a boltozat összeroskadását.
  • Ultravékony, jól szellőző, nagyméretű hálós anyagbetétek a mozgás közbeni maximális ventilláció érdekében.
  • Varrásmentes, kompresszió nélküli 1Hemless Layer szárrész a tökéletes komfortérzet és a szükségtelen nyomáspontok elkerülésének érdekében.
  • A zokni ergonomikusan passzol a lábujjaknál, így azok nincsenek sem összenyomva, összepréselve megterhelés közben.
  • Anatómiailag helyes, bal és jobblábas kialakítás.
Compressport Pro Racing Socks V3.0 Ultralight Run High Cut - a fontosabb technológiák, amelyek kiemelkedővé teszik a zokni teljesítményét

Compressport Pro Racing Socks V3.0 Ultralight Run High Cut – a fontosabb technológiák, amelyek kiemelkedővé teszik a zokni teljesítményét

Compressport Pro Racing Socks V3.0 Ultralight Run High Cut futózokni mérettáblázata

Compressport Pro Racing Socks V3.0 Ultralight Run High Cut futózokni mérettáblázata

 

További információk

Márka

Compressport

Tetszeni fog neked…