Compressport Pro Racing Socks V3.0 Ultralight Run Low Cut futózokni

Compressport Pro Racing Socks V3.0 Ultralight Run Low Cut futózokni

5.400 Ft

Az új Pro Racing Socks V3.0 Ultralight Low Cut futózokni még elődjénél is szellősebb, komfortosabb és kényelmesebb. Az apróbb változtatások és a jól bevált technikai megoldások együttes alkalmazása eredményezte ezt a mindössze 10 grammos zoknit, amelyet meg sem érzel, mintha semmi sem lenne a lábadon.

Választás törlése
Cikkszám: RSLULV3-FL3430.

Termék leírása

A már eddig is az élbolyban szereplő Pro Racing Socks futózokni megújult, rövid, bokáig érő szárhosszú V3.0 Ultralight verziója, amely szinte észrevehetetlen súly mellett nyújt kompromisszummentes kényelmet és teljesítmény profiknak és műkedvelő futóknak egyaránt.

Technikai specifikáció:

  • A zokni hátsó részébe illesztett 3D.Dot pöttyök védik az Achilles-ínt, a sarokrészt és a bokát a lábat ért ütésektől és a cipő okozta nyomástól.
  • A zokni anyaga nem szívja magába a nedvességet, hanem elvezeti azt a bőrről és nagyon gyorsan szárad.
  • A talprészi 3D.Dot pontok multilokális akupunktúrás hatása stimulálja a vérkeringésed a hosszantartó jó teljesítmény elősegítése érdekében.
  • A 360° Arch Support körkörös kompressziós betét stimulálja a vénás keringést, támasztja a lábfejet minden lépésnél és lassítja a boltozat összeroskadását.
  • Ultravékony, jól szellőző, nagyméretű hálós anyagbetétek a mozgás közbeni maximális ventilláció érdekében.
  • A zokni ergonomikusan passzol a lábujjaknál, így azok nincsenek sem összenyomva, összepréselve megterhelés közben.
  • Anatómiailag helyes, bal és jobblábas kialakítás.
  • Felső szárrészen oldalsó stabilizálófülek, amelyek amellett, hogy növelik a zokni erősségét és stabilitását, a modern és agresszív, teljesítményorientált megjelenésről is gondoskodnak.
Compressport Pro Racing Socks V3.0 Ultralight Run Low Cut - a fontosabb technológiák, amelyek kiemelkedővé teszik a zokni teljesítményét

Compressport Pro Racing Socks V3.0 Ultralight Run Low Cut – a fontosabb technológiák, amelyek kiemelkedővé teszik a zokni teljesítményét

Compressport Pro Racing Socks V3.0 Ultralight Run Low Cut futózokni mérettáblázata

Compressport Pro Racing Socks V3.0 Ultralight Run Low Cut futózokni mérettáblázata

 

További információk

Márka

Compressport

Tetszeni fog neked…