kompressziós póló
kompressziós pólókompressziós pólókompressziós pólókompressziós póló

Compressport Pro Racing Trail Running Shirt SS kompressziós póló

25.500 Ft

Figyelem! Kifutó termék, csak a készlet erejéig!

Az Compressport Pro Racing Trail Running Shirt SS kompressziós póló ultra könnyű, jól szellőzik, segít az izzadság elvezetésében, gyorsan szárad, antibakteriális anyaga 100 % higiéniát biztosít, segíti meggátolni a baktériumok elszaporodását és óv a kellemetlen szagoktól, így a futás/sportolás teljes ideje alatt érezheted a frissességet. Megemelt, rugalmas nyaki része maximális védelmet és kényelmet nyújt.

kompressziós póló

Compressport Short Sleeve Trail Running kompressziós póló

Választás törlése
Cikkszám: TSTRAIL-SS99.

Termék leírása

A Compressport Pro Racing Trail Running Shirt SS kompressziós póló rövid gallérja biztosítja a nyak komfortját és védelmét megelőzve a futó hátizsákok és mellények általi kidörzsölődést. Extra rugalmas egy rétegű anyaga nem húzza össze és nem gyakorol nyomást az izmokra a nyak hátsó részén, vállakon és a hát felső részén. Intenzív mozgás közben kinyitható a cipzár, ami maximális szabadságot biztosít a mellkasnak és javítja a tartást. A cipzár a bőr felőli oldalon védett, így nem dörzsöli ki a bőrt. A cipzár Auto Block rendszere pedig azért lett beépítve, hogy a cipzár nyelve nem csapkodjon intenzív futás közben se. A vállak szilikon csíkozása megakadályozza a futó hátizsák és verseny mellény pántjának csúszkálását, csökkenti a zötykölődését a háton, így csökkenti a zsák okozta nyomást és fáradást a háton, vállakon és nyakon.
Az ujjak a gallérhoz hasonló egy rétegű, extra vékony anyagból készültek a tökéletes mozgásszabadság érdekében. A varrások és szegélyek hiánya mentesíti a kart minden nyomástól, szorítástól. Az ujjak anyaga könnyedén követi a bicepsz térfogat növekedését erőkifejtés közben, így ott sem alakul ki kellemetlen szorítás, nyomás a sportoló testfelépítésétől függetlenül. Az ujjak belső felén található szilikon csíkok és pöttyök biztosítják egyszer, hogy az ujj anélkül maradjon a helyén és ne csússzon fel, hogy szoros szegélyt kéne ehhez használni. A szilikon mintázat továbbá elnyeli az izmok mikrorezgésének egy részét segítve az izmok regenerációját és a komfortérzetet nagy tempó mellett is.

  • A póló szövésének köszönhetően növeli a levegő áramlását a test körül, segít a külső és belső oldal közötti egyensúly kialakításában, hogy a testhőmérséklet stabil maradhasson a változó tempó mellett is. Tökéletes védelmet nyújt télen a hideg és nyáron a meleg ellen, gyakorlatilag egy második bőrréteggé válik.
  • Mindig száraz és friss! A vízlepergető szálak elszállítják az izzadságot a bőrről anélkül, hogy magukba szívnák azt, nagy mennyiségű izzadság esetén is. Ezáltal a viselője frissnek és könnyűnek fogja érezni a pólót, a száraz bőr pedig kevésbé dörzsölődik ki.
  • Speciális bakteriosztatikus és szagmentes szál – A speciális szál hatásosan biztosítja a baktériumok elleni védelmet, megelőzve ezzel a kellemetlen szagok kialakulását és a kialakuló bőrirritációt. Ez a hatás a mosás mellett is megmarad
  • Alul szilikon csík akadályozza meg a póló felcsúszását aktív mozgás közben.
  • Az exkluzív posture zone tartás javító zóna a tökéletes oxigén ellátás érdekében. Ez az enyhén kompressziós zóna be van szőve az anyagba és biztosítja az egyenes tartást nagy megterhelés esetén is, biztosítja a vállak megfelelő állását, a korrekt testtartásban tart hosszú megterhelés alatt is és kinyitja a rekeszizmot, ezzel felturbózza a légzést, javítja az oxigén ellátást sport közben és csökkenti a regenerációs időt is utána.
  • A póló háta 5 cm-vel hosszabb, mint az eleje, így hátad mindig védve van.
  • A Compressport Trail Running Tank svájci tervezés és gyártmány Európából származó anyagok feldolgozásával készül, ahol az elsőrangú minőség van mindig a fókuszban. OEKO-TEX minősítésű.

kompressziós póló

 

 

 

 

Tetszeni fog neked…