téli futózokni

Compressport Pro Racing WinterBike V2.1 dupla kompressziós téli zokni

8.700 Ft

Bemutatjuk a Compressport® Winter Socks Bike dupla téli zoknit, ami az extrém komfortot és a gyengéd melegséget magában egyesítő zokni. Ha egyszer felveszed, többé le sem akarod majd venni! A gyapjú és selyem tartalmú anyag természetesen meleg, szagtalan, nagy mennyiségű nedvességet képes elszívni a bőrről és gyorsan szárad. A dupla kivitel segít a hosszú hideg téli futások vagy bringázások alkalmával is melegen tartani lábad és gondoskodik a hólyagmentességről. A kompresszió segíti a keringést, ezáltal a salakanyagok elszállítása gyorsabb a lábból, nem dagad meg és nem érzed nehéznek, fáradtnak. Fokozza a teljesítményt, gyorsítja a regenerálódást. Használható edzések, versenyek előtt, közben és után is.

Választás törlése
Cikkszám: LSH12.

Termék leírása

A Compressport Pro Racing Winter Bike V2.1 kompressziós dupla téli zokni számos technikai bravúrt tudhat magáénak:

  • kompressziós zokni3D Dot pöttyök segítenek elnyelni az ütéseket, ezen felül akupresszúrás masszázs által turbózzák fel a vér áramlását. Nincs több nyomáspont, se kidörzsölődési pont. A 3D pöttyök elszívják a nedvességet és segítik a légáramlást, így lábad száraz  és friss marad.A 3D pöttyök kipárnázzák az Achilles-ínt és a boka környékét, ezen felül maximális tapadást biztosítanak a cipőben. Nincs kidörzsölődés, nincs nyomás, nincs ütés, sem csúszkálás.
  • kompressziós zokniDouble Layer Technology – a két rétegű anyag használata + 6°C meleg biztosít a lábnak. A belső nagyon puha selyem réteg biztosítja a komfortot a bőrnek. A második Merinói gyapjú-selyem réteg garantálja a tökéletes hőháztartást a lábnak. A dupla réteg extrém komfortot biztosít a lábnak, kivételesen meleg és ráadásul a hólyagképződés lehetőségét is szinte nullára minimalizálja azáltal, hogy a két anyag réteg csúszik el egymáson ahogy a láb a cipőben mozog és nem a zokni a bőrön.
  • kompressziós zokniMerinói gyapjú és selyem kombinációja – a merinói gyapjú puha, könnyű és extrém jól szigetel. A merinói gyapjú megvéd a hidegtől télen miközben lábad frissen tartja a természetes fertőtlenítő hatásának és jó szellőző képességének köszönhetőn. A merinói gyapjú akkor is melegít ha csurom vizes. A vérbeli hőszabályozó, a selyem magába szívja a nedvességet, puha, kellemes tapintása pedig hosszú távon biztosítja lábad bőrének a frissesség kellemes érzését.
  • kompressziós zokniZebra Ventillation -új hálós területek lettek a zoknin kialakítva bokánál, a lábfej felső részén és a lábujjaknál, hogy még könnyebb és szellősebb érzés legyen a viselete. A láb így nem melegszik túl, sokkal jobban szellőzik, gyorsabban távozik belőle a nedvesség és mindezek miatt gyorsabban szárad.
  • Ergonomikus szabás
  • Anatómiai szabás: jobb – bal lábas kialakítás
  • Gumírozott betétek a lábfejen és bokarészen, hogy a zokni ne mozduljon el
  • Varrásmentes kialakítás a dörzsölődés és hólyagosodás ellen

 

futó zokni

Compressport Pro Racing Winter Run V2.1 dupla kompressziós téli zokni

Mérettáblázat

Mérettáblázat

 

 

 

Tetszeni fog neked…