Compressport ProRacing kompressziós szár karra
Compressport ProRacing kompressziós szár karra

Compressport ProRacing Armsleeve kompressziós szár karra

A Compressport ProRacing Armsleeve kompressziós szár karra hasznos kiegészítő lehet edzés/verseny közben vagy után is. Kifejezetten olyan sportoknál ajánlott ahol a kar különösen igénybe van véve. Melegen tartja az izmokat, csökkenti a kart ért ütéseket, vibrációt, így a kar később fárad el, csökken a sérülés veszélye. A karszár anyaga elvezeti az izzadságot, UV védelmet biztosít, könnyű, jól szellőzik. Ugyanazzal a gyártási eljárással készül mint a kedvelt r2V2 kompressziós szár, így a kar minden részén egyforma a kompresszió.

Cikkszám: ASPR99.

Termék leírása

A Compressport ProRacing Armsleeve kompressziós szár karra egy nagyon hasznos felszerelés úszóknak, triatlonistáknak, kerékpárosoknak, evezős sportot űzőknek és mindenkinek, aki aktívan használja a karjait. Használata ajánlott sport közben és aktív regeneráció közben is. Hatásos segítség pl. úszóknak, teniszezőknek, sífutóknak ínsérülések esetén vagy annak megelőzésére. Edzés közben az izomstimuláció javítja az izmok oxigenizációját, a kar könnyű és feszültségmentes marad megerőltetés közben is. Futás és terepfutás alkalmával segít megelőzni a kézfej bedagadását.

Technikai paraméterek:

  • Összetétel: 65% poliamid, 30% elasztán, 5% polyester

compressport_3d-dot

3D.DOTS pöttyök stabilan helyükön tartják a karszárat, megakadályozzák annak elcsúszását

compressport_cold-black

A Coldblack® kezelésnek köszönhetően az anyaga érintése hűvös marad, nem melegszik fel, mert engedi elillanni a testhőt. Így kevesebb az izzadás, jobb a viselőjének közérzete, így nagyobb teljesítményre is képes. Az anyag minimum UPF30 UV védelmet nyújt.

compressport_dual-compression

Dual-compression: a progresszív kompresszió az alkar és felkar izmaidra is egyaránt hat. Javítja a vénás keringést és ezáltal az izmok oxigén ellátását. Csökkenti a kart érő ütések és vibráció káros hatását, így karod később fárad el, csökken a kar és kézfej duzzanat.

compressport-massaging-fiber

Masszírozó hatású szövés, mely minden mozdulat által aktiválódik, kellemes érzést biztosítva viselőjének.

compressport_morpho-fit

Morpho-Fit: 100% varrásmentes kialakítás. A ProRacing Armsleeve úgy készül, hogy karod minden centijéhez tökéletesen illeszkedjen, maximalizálva ezzel a karszár hatékonyságát és a viselője komfortját, mivel nem dörzsöl, nem szorít és nem buggyosodik sehol.

compressport_multi-sport

A ProRacing Armsleeve karszár ideális futáshoz, terepfutáshoz, országúti és MTB kerékpározáshoz, sífutáshoz, triatlonhoz, úszáshoz. Használhatod úszás vagy egy edzőtermi edzés után vagy akár a mindennapokban, amikor UV védelemre van szükséged.

 

 

compressport_performance

Teljesítmény: edzés közben a vérkeringés stimulációjával növekszik az izmok oxigén ellátottsága, így növekszik teljesítményük. A kar könnyű és kevésbé kimerült lesz.

 

 

compressport_sanitized

100% higiénikus: A Sanitized® antibakteriális kezelés segíti meggátolni a baktériumok elszaporodását és ezzel óv a kellemetlen szagok gyors kialakulásától.

 

 

 

 

Kompresszió

Kompresszió

Segítség a megfelelő méret kiválasztásához:

Mérettáblázat

Mérettáblázat