Akció!
zokni

Compressport ProRacing UltraLight 12G kompressziós futó, kerékpáros zokni

Most: 5.400 Ft 3.780 Ft

Figyelem! Kifutó termék, csak amíg a készlet tart!

Álomtól a termékig – Ez a zokni Joaquim “Purito” Rodriguez profi kerékpáros igényének megfelelően lett kifejlesztve, aki egy dinamikus, nagy elaszticitása mellett is ultra könnyű, vékony és maximális szellőzésű zoknit álmodott meg magának a sikeres versenyzéshez. A Compressport bevállalta a kihívást és 2 év fejlesztés után megszületett a ProRacing UltraLight kompressziós zokni. Mivel a leggyorsabb teljesítményed extrém könnyű súlyt igényel, a ProRacing UltraLight azonnal a kedvenc zoknid lesz.

zokni

Craig Alexander háromszoros Ironman világbajnok

Választás törlése
Cikkszám: RSHUL102-4013.

Termék leírása

Compressport ProRacing UltraLight 12G kompressziós zokni esetében a maximális teljesítmény találkozik a maximális súlytalansággal. Pro Tour kerékpárosok által megálmodva, számos Top 10 triatlonos által tesztelve és ajánlva, az új Compressport ProRacing UltraLight 12G kompressziós zokni 2 exkluzív fejlesztést ötvöz a már megszokott Compressport technológiákkal:

zokni

  • Maximum frissesség: Optimális ventiláció az ultra vékony, félig áttetsző hálós anyagnak köszönhetően a lábfej és boka területén, ami akkor is hűvösen és szárazan tartja lábfejed, amikor üveghangon hajtod magad akár nagy hőségben is.
  • Extrém könnyű súly: Ultra vékony és könnyű anyag, aminek köszönhetően a zokni mindössze 12 g súlyú. Ultra vékony hálós anyagának köszönhetően nagyon könnyű felvenni, nagyon kellemes viselni és nagyon könnyű megfeledkezni arról, hogy rajtad van.

Profi versenyzőknek és igényes szabadidő sportolóknak egyaránt alkalmas.

 

zokni

Új, ultra könnyű hálós zónák lettek kialakítva a boka körül, lábfej közepén és a lábujjaknál, így lábad mindig könnyű, friss, száraz és hűvös marad. Anyaga nagyon jól szellőzik az extra ventilációs zónáknak köszönhetően, melyek segítik elvezetni a bőrről az izzadságot, óvnak a hőségtől, a túlhevüléstől, hólyagoktól és a gombás fertőzésektől.

zokniARCHSTIM SUPPORT
A hosszanti boltív köré helyezve az elasztikus kompressziós szalagnak több haszna is van: aktiválja a vérkeringést, segíti a helyes tartást gyaloglás, futás és kerékpározás közben, optimálisan támogatja a hosszanti boltívet. Az új, ultra-ergonomikus dizájn a ventilációs zónákkal kombinálva még több komfortot, lélegzőképességet és flexibilitást ad.

zokniAC-PRESSURICE

A „masszírozó akupresszúra „ úgy lett megalkotva, hogy a talpon olyan pontokat aktiváljon, melyek serkentik a vérkeringést.

zokniACHILLES-PROTECTION
A 3D pöttyök nyújtotta párnázottság segít megelőzni az Achilles-ín tájékán a kidörzsölődést és kellemetlen nyomáspont kialakulását.

 

zokniERGO-FIT
Az orrész az anyag gyűrődése, csavarodása és a lábujjak összeszorítása nélkül öleli azokat körbe.

 

 

 

zokniHEMLESS
A zokni szárának vége (sárga csík) varrás és gumírozás nélkül készül, hogy ne szorítsa össze a lábszárat, ne akadályozza a vérkeringést és ne okozzon fájdalmat, mégis stabilan tartsa helyén a zoknit, az ne csússzon le a verseny hevében sem.

zokniSHOCK-ABSORBER
A 360° kompresszió csillapítja a „Shock wave” hatást, vagyis a becsapódások keltette lökéshullámok kedvezőtlen hatását az izmokra, inakra, vénákra.

 

zokniTHERMO-AERATION
Levegő jut a termékbe, mely megakadályozza a talpat a túlhevüléstől még nagy megterhelés esetén is.

 

 

 

 

Segítség a megfelelő méret kiválasztásához:

zokni

 

 

 

Tetszeni fog neked…