Compressport R2 Oxygen kompressziós szár
Compressport R2 Oxygen kompressziós szárCompressport R2 Oxygen kompressziós szárCompressport R2 Oxygen kompressziós szárCompressport R2 Oxygen kompressziós szár

Compressport R2 Oxygen kompressziós szár

17.990 Ft

A megújult Compressport R2 Oxygen ultrakönnyű és extrém szellőzőképességű, vékony és puha anyagból készült kompressziós szár teljes felületébe beleszőtt ventillációs betétjeivel és a stratégiai izomcsoportoknál elhelyezett milliméteres precizitással kialakított kompressziójával az elérhető legjobb támogatást biztosítja hosszú, akár ultra távú futásaid során.

Választás törlése
Cikkszám: SU00003B-001.

Termék leírása

A Compressport R2 Oxygen ultrakönnyű, mindössze 11 gramm súlyú, a professzionális versenyzők igényei és javaslatai alapján kialakított kompressziós szár a teljes felületén anyagába beleszőtt elvékonyított szellőzőcsíkjainak köszönhetően extrém lélegzőképességgel rendelkezik és pillanatok alatt, a lábon viselve megszárad. Vékony, puha, elasztikus és flexibilis anyaga révén kimagasló komfortérzetet nyújt még egészen hosszútávú használat során is, ráadásul eddigi tapasztalatok alapján a fel-és levétele is könnyebb a merevebb és vastagabb kompressziós szárakkal összehasonlítva. Milliméteres precizitással kialakított kompressziós betétjei növelik teljesítményed, edzéseid hatékonyságát és rövidebb lehet a  regenerációs időszakod is. A kompresszió segíti a keringést, ezáltal a tápanyagok könnyeben felszívódnak. Fokozza a teljesítményt, csökkenti az izomzat fáradást gyorsító vibrációját, gyorsítja a regenerálódást. Térdszekciójának beépített K-Protect technológiája védi a térdkalács alatti inat, melynek fájdalma az ultrafutók 75%-át érinti. Használhatod edzések, versenyek előtt, közben és után is.

Figyelem: a kompressziós száron található kék színű “fül”, a termék design kiegészítője. Nem a termék fel és levételét segíti elő!

Technikai jellemzők:

  • Ultravékony, rugalmas, puha, bőrbarát alapanyag
  • Megújult kinézete megnövelt szellőzőképességgel párosul az átalakított szövéstechnológiának köszönhetően
  • Milliméter pontos precizitással kialakított kompressziós anyagbetétek
  • Teljes felületén anyagába szőtt integrált ventillációs betétek a kiemelkedő 360 fokos szellőzés érdekében
  • K-Protect Technology egy speciális szabású kompressziós szalag, mely extra támasztást nyújt a térdkalács alatti ínnak, így csökkentve az ultrafutók döntő részét érintő térdfájdalmat.
  • 17%-kal növeli az izom oxigén ellátását, ezzel hosszú távon biztosítja a friss és könnyű láb érzését.
  • Jelentős segítség a tejsav elvezetésében, mely késlelteti a kifáradást.
  • 30%-kal csökkenti az izom, a vénák és ízületek vibrációját, ezért a lábizom sokkal később fárad el, így tovább bírod frissen, jó erőben, javul a teljesítmény.
  • A kompressziós szár viselésének hatására mintegy 29%-kal csökken az izomsérülés veszélye
  • Minimális súly, mindössze 11 gramm.
Compressport R2 Oxygen kompressziós szár mérettáblázata

Compressport R2 Oxygen kompressziós szár mérettáblázata

 

kompressziós szárAnti-fatigue – az izmokon, vénákon és ízületeken jelentkező vibráció csökkentésével később jelentkezik a fáradság érzése és annak hatásai.

 

 

 

compressport-massaging-fiberMasszírozó hatású szövés: minden mozgás a nadrág viselete közben mikromasszírozó hatást hoz létre, mely jó közérzetet és könnyű láb érzést biztosít a legkeményebb edzés vagy verseny után is.

 

 

 

compressport_shock_absorberA 360° kompresszió csillapítja az ütések okozta lökéshullámokat az izmokban, ízületekben és a vénákban.

 

 

 

ultralight-compressportUltra könnyű súlyú, amit nedvesen is megőriz, mivel anyaga nem vesz fel vizet.

 

 

 

kompressziós szárD-Tox – tanulmányok igazolják a tejsav szint jelentős csökkenését az izommunka közben.

 

 

 

compressport-recoveryAzonnal érezni fogod, hogy lábaid ultra könnyűek, jobban érzed magad, nem pang a vér a vádlidban, nem dagad a lábad.

 

 

 

compressport-ultra_resistA Compressport termékek a megfelelő használat mellett rendkívül kopásállóak és tartósak.

 

 

 

compressport_k_protectK-Protect egy speciális szabású kompressziós szalag, mely extra támasztást nyújt a térdkalács alatti ínnak, így csökkentve az ultrafutók döntő részét érintő térdfájdalmat.

 

 

 

compressport_compression_oxigenCélzottan elhelyezett, precíziós kompressziós betétek segítik futás közben az izomzat oxigén ellátását, növelik a teljesítményt és csökkentik a regenerációs időt. A megújult kompressziós technológiával készült szövet jobban védi az izomzatot az ütésektől és a rázkódás káros hatásaitól, emellett lélegzőképessége is megnőtt a maximális komfortérzet segítése érdekében.

Tetszeni fog neked…