Compressport R2 Oxygen kompressziós szár
Compressport R2 Oxygen kompressziós szár

Compressport R2 Oxygen kompressziós szár

16.500 Ft

Compressport R2 Oxygen ultrakönnyű és extrém szellőzőképességű, vékony és puha anyagból készült kompressziós szár anyagába beleszőtt ventillációs csíkokkal és a stratégiai izomcsoportoknál elhelyezett milliméteres precizitással kialakított kompressziós betétekkel.

Választás törlése
Cikkszám: R2V2UL-99.

Termék leírása

A Compressport R2 Oxygen ultrakönnyű, mindössze 11 gramm súlyú, a professzionális versenyzők igényei és javaslatai alapján kialakított kompressziós szár a sípcsont és az Achilles területén az anyagba beleszőtt elvékonyított szellőzőcsíkjainak köszönhetően extrém lélegzőképességgel rendelkezik és pillanatok alatt, a lábon viselve megszárad. Új fejlesztésű, vékony, puha, elasztikus és flexibilis anyaga révén kimagasló komfortérzetet nyújt még egészen hosszútávú használat során is, ráadásul eddigi tapasztalatok alapján a fel-és levétele is könnyebb a merevebb és vastagabb kompressziós szárakkal összehasonlítva. Milliméteres precizitással kialakított kompressziós betétjei növelik teljesítményed, edzéseid hatékonyságát és rövidebb lehet a  regenerációs időszakod is. A kompresszió segíti a keringést, ezáltal a tápanyagok könnyeben felszívódnak. Fokozza a teljesítményt, csökkenti az izomzat fáradást gyorsító vibrációját, gyorsítja a regenerálódást. Térdszekciójának beépített K-Protect technológiája védi a térdkalács alatti inat, melynek fájdalma az ultrafutók 75%-át érinti. Használhatod edzések, versenyek előtt, közben és után is.

Compressport R2 Oxygen kompressziós szár

Technikai jellemzők:

  • Ultravékony, rugalmas, puha, bőrbarát alapanyag
  • Milliméter pontos precizitással kialakított kompressziós anyagbetétek
  • Anyagba szőtt integrált ventillációs betétek az Achilles és a sípcsont területén
  • K-Protect Technology egy speciális szabású kompressziós szalag, mely extra támasztást nyújt a térdkalács alatti ínnak, így csökkentve az ultrafutók döntő részét érintő térdfájdalmat.
  • 17%-kal növeli az izom oxigén ellátását, ezzel hosszú távon biztosítja a friss és könnyű láb érzését.
  • Jelentős segítség a tejsav elvezetésében, mely késlelteti a kifáradást.
  • 30%-kal csökkenti az izom, a vénák és ízületek vibrációját, ezért a lábizom sokkal később fárad el, így tovább bírod frissen, jó erőben, javul a teljesítmény.
  • A kompressziós szár viselésének hatására mintegy 29%-kal csökken az izomsérülés veszélye
  • Minimális súly, mindössze 11 gramm.
Compressport R2 Oxygen kompressziós szár mérettáblázata

Compressport R2 Oxygen kompressziós szár mérettáblázata

 

kompressziós szárAnti-fatigue – az izmokon, vénákon és ízületeken jelentkező vibráció csökkentésével később jelentkezik a fáradság érzése és annak hatásai.

 

 

 

compressport-massaging-fiberMasszírozó hatású szövés: minden mozgás a nadrág viselete közben mikromasszírozó hatást hoz létre, mely jó közérzetet és könnyű láb érzést biztosít a legkeményebb edzés vagy verseny után is.

 

 

 

compressport_shock_absorberA 360° kompresszió csillapítja az ütések okozta lökéshullámokat az izmokban, ízületekben és a vénákban.

 

 

 

ultralight-compressportUltra könnyű súlyú, amit nedvesen is megőriz, mivel anyaga nem vesz fel vizet.

 

 

 

kompressziós szárD-Tox – tanulmányok igazolják a tejsav szint jelentős csökkenését az izommunka közben.

 

 

 

compressport-recoveryAzonnal érezni fogod, hogy lábaid ultra könnyűek, jobban érzed magad, nem pang a vér a vádlidban, nem dagad a lábad.

 

 

 

compressport-ultra_resistA Compressport termékek a megfelelő használat mellett rendkívül kopásállóak és tartósak.

 

 

 

compressport_k_protectK-Protect egy speciális szabású kompressziós szalag, mely extra támasztást nyújt a térdkalács alatti ínnak, így csökkentve az ultrafutók döntő részét érintő térdfájdalmat.

 

 

 

compressport_compression_oxigenCélzottan elhelyezett, precíziós kompressziós betétek segítik futás közben az izomzat oxigén ellátását, növelik a teljesítményt és csökkentik a regenerációs időt. A megújult kompressziós technológiával készült szövet jobban védi az izomzatot az ütésektől és a rázkódás káros hatásaitól, emellett lélegzőképessége is megnőtt a maximális komfortérzet segítése érdekében.

Tetszeni fog neked…