Akció!
Compressport Trail Postural SS Top férfi technikai póló
Compressport Trail Postural SS Top férfi technikai pólóCompressport Trail Postural SS Top férfi technikai pólóCompressport Trail Postural SS Top férfi technikai pólóCompressport Trail Postural SS Top férfi technikai pólóCompressport Trail Postural SS Top férfi technikai póló

Compressport Trail Postural SS Top férfi technikai póló

Most: 31.350 Ft 24.990 Ft

Kifutó termék, utolsó darabok!

A Compressport Trail Postural SS Top kimondottan a terepfutás kőkemény igénybevételére tervezett futópóló, amely hajszálvékony 3D Thermo anyagszerkezete, vékony hidrofób anyaga és professzionális, tartásjavító szabása valamint különlegessége, teljes hosszúságú cipzárja révén a legdurvább távokon is szárazon, komfortosan és boldogan tart majd.

A termék kékes színűek, a modellképek jól visszatükrözik a valódi árnyalatot.

Választás törlése
Cikkszám: AW00001B-990.

Termék leírása

A Compressport Trail Postural SS Top rövidujjú technikai póló varrásmentes 3D Thermo anyagszerkezete légcsatornái révén kontrollálja a környező levegő és a bőr hőmérséklete közti különbséget, a test hőmérsékletét pedig a mozgáshoz ideális 36-37,5 fokon stabilizálja. Elasztikus anyagának és szabásának köszönhetően a mozgásodat egy pillanatig sem akadályozó módon, kontúrjaidat követve precízen illeszkedik felsőtestedre, hidrofób anyagszerkezetének köszönhetően pedig pillanatok alatt megszárad és hibátlanul vezeti el az anyag külső felületére a felgyülemlett nedvességet. On/Off technológiával készült, a test hőtérképe alapján elhelyezett hálós betétei mozgásod intenzitásához igazítják az anyag szellőzőképességét, így a legkeményebb tempó közben sem kell majd a befülledéstől tartanod. Nagyrészt varrásmentes technológiával készült kialakítása dörzs- és irritációmentes kényelmet igér hosszú távon is, további különlegessége pedig teljes hosszúságú cipzárja, amelynek használatával igényed szerint szabályozhatod a friss levegő utánpótlásának mértékét, a gerincoszlop mentén kialakított “Spin Control” enyhén kompressziós tartásjavító betét pedig fáradásod esetén is biztosítja vállaid megfelelő pozícióját, elősegítve ezáltal a helyes és hatékony légzést és oxigénellátást futás közben.

Technikai jellemzők:

 • Maximális szellőzést biztosító, a legmelegebb és párás időben is komfortos viseletet nyújtó teljes hosszúságú cipzárral ellátott kivitel
 • Ultrakönnyű, minimális anyagvastagságú, kiválóan szellőző mikroszálas alapanyag
 • Dörzs- és irritáció mentes, a mozgás teljes szabadságát nyújtó, a test kontúrjait követő technikai szabás
 • Hidrofób, víztaszító szálai nem szívják magukba a nedvességet, hanem gyorsan elvezetik azt, így biztosítva a száraz bőrt és komfortot akár hosszú edzések, versenyek alkalmával is.
 • 3D Thermo Ultralight az optimális hőkontroll fenntartásában segítő anyagszerkezet
 • On/Off a felső lélegző és szellőzőképességét a mozgás intenzitásához optimalizáló anyagtechnológia
 • “Spin Control” gerincoszlop felső szekciójában elhelyezett rugalmas tartásjavító anyagbetét
 • Elasztikus, enyhén magasított nyakszabás a teljes, irritációmentes kényelem érdekében
 • Állrészi becsípődésgátló betéttel ellátott teljes hosszúságú cipzár, biztosan rögzíthető, mozgás közben sem csúszkáló, lifegő cipzárkocsival
 • Szűkítetlen, varrásmentes karrész a bicepszre ható kellemetlen nyomáspontok kiküszöböléséért
 • Derékrészbe integrált, ergonómikusan használható tárolózseb
 • Anyagösszetétel: 75% poliészter, 18% poliamid, 7% elasztán

 

compressport_hydro-phobicHidrofób: a vízlepergető szálak elszívják a nedvességet a bőrről anélkül, hogy megszívnák magukat, így nincs több kellemetlenül nedves és nehéz ruha ami irritálja a bőrt és nehezen szárad meg.

 

 

compressport-seamlessA derékrész kivételével 100% varrás nélküli mikroszálas anyag, könnyű és nagyon puha.

 

 

ultralight-compressportUltra könnyű súlyú, amit nedvesen is megőriz, mivel anyaga nem vesz fel vizet.

 

 

compressport_ergo_fitIrritációmentes, precíz, mozgás közben is tökéletes, csúszkálás mentesen illeszkedő technikai szabás.

 

 

on-off-compressportOn / Off interaktív szövet amely szinte veled együtt lélegzik és a ruházat szellőzőképességét folyamatosan mozgásod intenzitásához igazítja.

 

 

compressport-spin-controlA ruházat anyagába szőtt enyhén kompressziós gerincoszlopi anyagbetét, amely elősegíti a helyes testtartást a hosszú és intenzív mozgás közben, valamint biztosítja vállaid megfelelő pozícióját, elősegítve ezáltal a helyes és hatékony légzést és oxigénellátást.

 

 

compressport_3d_thermo_ulA 3D Thermo anyagszerkezet légcsatornái révén kontrollálja a környező levegő és a bőr hőmérséklete közti különbséget, a test hőmérsékletét pedig a mozgáshoz ideális 36-37,5 fokon stabilizálja.

 

 

compressport_d_stressD-stress enyhén megemelt, szélesített, elasztikus nyakszabás a nyak területének maximális védelme és komfortja érdekében.

 

 

compressprt_zip_protectionA megnövelt szellőzőképességet biztosító teljes hosszúságú cipzár kocsija mozgás közben sem okoz bőrirritációt és csúszkálásmentes rögzíthető a helyén.

 

További információk

Márka

Compressport

Tetszeni fog neked…