Compressport Trail Running Shirt V2 futófelső

Compressport Trail Running Shirt V2 futófelső

28.500 Ft

A kényelem és az ultra hatékony hőszabályozás azok a tényezők, amelyek az új, Trail Running V2 Shirt futófelsőút kiemelkedővé teszik. Extra komfortos szabása és nyakkialakítása, a szabadalmaztatott On/Off technológia valamint tartásjavító betétei lehetővé teszik számodra hogy mindig a legjobbadat nyújthasd. Okosan elhelyezett zsebeiben rendezetten tárolhatod kiegészítőidet, energiazseléidet és telefonod.

Választás törlése
Cikkszám: TSTRV2-SS99.

Termék leírása

A Trail Running V2 futófelső a kényelem és a maximális hőszabályozás valamint szellőzés szem előtt tartásával garantálja a sikeres terepfutásokat számodra. A futófelső legfőbb funkciói:

  • Varrásmentes kialakítás, amely kiemelkedő, ergonómikus támasztást biztosít, valamint 3D betétei révén tartásjavító hatást is kifejt.
  • Az On/Off technológiával készült thermo-szálak alkalmazásával a futófelső segít az optimális hőkomfortot és oxigénellátást fenntartani az intenzív megerőltetés közben.
  • Hat darab jól hozzáférhető helyen elhelyezett zseb energiazseletek, energiazselék, kisebb értékek és telefon tárolására.
  • Ergonómikusan illeszkedő könnyű és rugalmas kialakítás, amely a mozgás teljes szabadságát nyújtja irritációmentes nyomáspontok nélkül.
  • Egyedülálló anyaga segíti a légmozgást, kiegyenlítve ezáltal a külső és belső hőmérsékletet az egyenletes testhő fenntartása érdekében.
  • Észrevétlenül, szinte második bőrként viselheted télen és nyáron egyaránt.
  • Antibakteriális alapanyag, amely megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.
  • Enyhe vízlepergető tulajdonságokkal rendelkező külső felület, gyorsan száradó és a nedvességet elvezető alapanyag.
  • Szilikon tapadómintázattal ellátott derékrész, amely megakadályozza a futófelső elmozdulását intenzív mozgás közben, hátul hosszított derékszegélye védi derekad.
  • Tartásjavító anyagbetrétek, amelyek gerincedet és vállaidat a helyes állásban tartják, így megakadályozzák a rossz tartásból eredő fájdalmat és fáradtságot valamint segítik a légzés és az oxigénellátás hatékonyságát.

Technikai specifikáció:

compressport_hydro-phobic

Hidrofób: vízlepergető szálak elszívják a nedvességet a bőrről anélkül, hogy megszívnák magukat, így nincs több kellemetlenül nedves és nehéz ruha ami irritálja a bőrt és nem szárad meg.

 

 

 

on-off-compressportOn / Off interaktív szövet amely szinte veled együtt lélegzik és a ruházat szellőzőképességét folyamatosan mozgásod intenzitásához igazítja.

 

 

 

 

compressport-massaging-fiber

Masszírozó hatású szövés: minden mozgás a nadrág viselete közben mikromasszírozó hatást hoz létre, mely jó közérzetet és könnyű láb érzést biztosít a legkeményebb edzés vagy verseny után is.

 

 

compressport-posture-alignmentA ruházat anyagába szőtt enyhén kompressziós anyagbetét, amely elősegíti a helyes testtartást a hosszú és intenzív mozgás közben, valamint biztosítja vállaid megfelelő pozícióját, elősegítve ezáltal a helyes és hatékony légzést és oxigénellátást.

 

 

 

compressport-seamless

100% varrás nélküli mikroszálas anyag, könnyű és nagyon puha.

 

 

 

compressport-thermo-regulation

Thermo-regulation: Thermo-regultaing technikájának köszönhetően testednek nem kell küzdenie, hogy 37 fokos maradjon. Az így megspórolt energiát a teljesítményed növelésére fordíthatod. A Full Leg anyaga keltette tükör hatás aktiválja a bőr felületének mikrokeringését (+92%) és ezzel (+51%) jobb hőszabályozást eredményez.

 

 

compressport-silicon-bandA futófelső derékrészének belső szilikon mintázata minden esetben a helyén tartja a ruházatot és megakadályozza annak elmozdulását intenzív mozgás közben.

 

 

 

 

zokni

A 360° kompresszió csillapítja az ütések okozta lökéshullámokat az izmokban, ízületekben és a vénákban.

 

 

 

ultralight-compressport

Ultra könnyű súlyú, amit nedvesen is megőriz, mivel anyaga nem vesz fel vizet.

 

 

Compressport Trail Running Shirt V2 futófelső mérettáblázata

Compressport Trail Running Shirt V2 futófelső mérettáblázata

 

 

Tetszeni fog neked…