Akció!
Compressport Trail Running Shirt V2 Ultra Tank W női futófelső
Compressport Trail Running Shirt V2 Ultra Tank W női futófelső

Compressport Trail Running Shirt V2 Ultra Tank W női futófelső

Most: 23.700 Ft 16.590 Ft

Végkiárusítás! Utolsó darabok, csak amíg a készlet tart!

A Compressport női atléták segítségével fejlesztette ki a Trail Running Shirt V2 Ultra Tank női futó felsőt. Mélyített hónaljszabása és nyakvágata egyszerre garantálja a nőies és dinamikus megjelenést, komfortos ultrakönnyű alapanyaga szinte veled lélegzik, ráadásul pillanatok alatt szárad erőkifejtésed szintjétől függetlenül. Ergonomikus, a női test anatómiáját maximálisan figyelembe vevő szabása révén hibátlanul illeszkedik testedre, tartássegítő hátbetétje pedig vállaid és gerinced helyes tartásával elősegíti a jobb és fájdalommentesebb sportteljesítményedet.

Választás törlése
Cikkszám: TSTRW-TK99.

Termék leírása

Trail Running Shirt V2 Ultra Tank W női futó felső

Technikai jellemzők:

  • Ergonomikus, a női test anatómiáját maximálisan figyelembe vevő szabású futó felső varrásmentes kialakítással a kidörzsölődés és a bőrirritáció elkerüléséért.
  • Posture Alignment tartás javító hátbetét a tökéletes oxigén ellátás érdekében. Ez az enyhén kompressziós zóna be van szőve az anyagba és biztosítja az egyenes tartást nagy megterhelés esetén is, biztosítja a vállak megfelelő állását, a korrekt testtartásban tart hosszú megterhelés alatt is és kinyitja a rekeszizmot, ezzel felturbózza a légzést, javítja az oxigén ellátást sport közben és csökkenti a regenerációs időt is utána.
  • Kimélyített, jól szellőző hálós anyagból készült hónalj és váll szekció garantálja teljes mozgásszabadságod és a kiváló szellőzést.
  • Célzottan elhelyezett hálós szellőzőbetétek a front és hátrészen egyaránt, amelyek nemcsak a külső-belső hőkiegyenlítésről gondoskodnak, de a futó felső gyorsan száradó és szellőző képességét is növelik.
  • A futó felső szövésének köszönhetően növeli a levegő áramlását a test körül, segít a külső és belső oldal közötti egyensúly kialakításában, hogy a testhőmérséklet stabil maradhasson a változó tempó mellett is. Tökéletes védelmet nyújt télen a hideg és nyáron a meleg ellen, gyakorlatilag egy második bőrréteggé válik.
  • Mindig száraz és friss! A vízlepergető szálak elszállítják az izzadságot a bőrről anélkül, hogy magukba szívnák azt, nagy mennyiségű izzadság esetén is. Ezáltal frissnek és könnyűnek fogod érezni felsőd, bőröd pedig kevésbé lesz kitéve az irritáció veszélyének.
  • Speciális bakteriosztatikus és szagmentes szál – A speciális szál hatásosan biztosítja a baktériumok elleni védelmet, megelőzve ezzel a kellemetlen szagok kialakulását és a kialakuló bőrirritációt. Ez a hatás a mosás mellett is megmarad

Technikai specifikáció:

compressport_hydro-phobic

Hidrofób: vízlepergető szálak elszívják a nedvességet a bőrről anélkül, hogy megszívnák magukat, így nincs több kellemetlenül nedves és nehéz ruha ami irritálja a bőrt és nem szárad meg.

 

 

 

compressport-massaging-fiber

Masszírozó hatású szövés: minden mozgás a futó felső viselete közben mikromasszírozó hatást hoz létre, mely jó közérzetet és könnyű  érzést biztosít a legkeményebb edzés vagy verseny után is.

 

 

compressport-posture-alignmentA ruházat anyagába szőtt enyhén kompressziós anyagbetét, amely elősegíti a helyes testtartást a hosszú és intenzív mozgás közben, valamint biztosítja vállaid megfelelő pozícióját, elősegítve ezáltal a helyes és hatékony légzést és oxigénellátást.

 

 

 

compressport-seamless

100% varrás nélküli mikroszálas anyag, könnyű és nagyon puha.

 

 

 

compressport-thermo-regulation

Thermo-regulation: Thermo-regultaing technikájának köszönhetően testednek nem kell küzdenie, hogy 37 fokos maradjon. Az így megspórolt energiát a teljesítményed növelésére fordíthatod. A felső anyaga keltette tükör hatás aktiválja a bőr felületének mikrokeringését (+92%) és ezzel (+51%) jobb hőszabályozást eredményez.

 

 

compressport-silicon-bandA futó felső derékrészének belső szilikon mintázata minden esetben a helyén tartja a ruházatot és megakadályozza annak elmozdulását intenzív mozgás közben.

 

 

 

 

zokni

A 360° kompresszió csillapítja az ütések okozta lökéshullámokat az izmokban, ízületekben és a vénákban.

 

 

 

ultralight-compressport

Ultra könnyű súlyú, amit nedvesen is megőriz, mivel anyaga nem vesz fel vizet.

 

 

bacterio-static-compressport Speciális bakteriosztatikus és szagmentes szál

 

 

 

 

Trail Running Shirt V2 Ultra Tank W női futófelső

Trail Running Shirt V2 Ultra Tank W női futófelső

Tetszeni fog neked…