Compressport Trail Running Under Control Pirate 3/4 W női futónadrág
Compressport Trail Running Under Control Pirate 3/4 W női futónadrágCompressport Trail Running Under Control Pirate 3/4 W női futónadrágCompressport Trail Running Under Control Pirate 3/4 W női futónadrág

Compressport Trail Running Under Control Pirate 3/4 W női futónadrág

39.680 Ft

A célzott izomcsoportok milliméter pontos kompressziója teszi a Trail Running Under Control Pirate W női háromnegyedes szárhosszúságú futónadrágot tökéletes társsá bármely terepfutásodhoz, terepviszonyoktól és hossztól függetlenül.

Választás törlése
Cikkszám: PIRTRV2W-99.

Termék leírása

A Compressport Trail Running Under Control Pirate 3/4 W női futónadrág precíziósan kialakított kompressziós hatása segíti a keringést, meggyorsítja a tápanyagok könnyebb felszívódását, növeli teljesítményed, és megkönnyíti a regenerálódás folyamatát. Varrásmentes technológiával készült mikroszálas anyaga minimális súlyú, pillanatok alatt szárad és hidrofób tulajdonságának köszönhetően vízlepergető szálai elvezetik a bőrről a mozgás közben felgyülemlett nedvességet, így többet a nehéz, átnedvesedett ruházat mozgásodat akadályozó hatásától sem kell tartanod. Anyagának hőszabályzó kialakítása révén segít fenntartani az optimális, állandó légmozgást valamint a külső és a belső hőmérséklet közötti ideális egyensúlyt így testhőmérsékleted állandó szinten tartása mellett valódi négy évszakos használatra alkalmas, télen óv a hidegtől, nyáron frissen tart a legnagyobb melegben is. Az új fejlesztésű, a térdhajlat és a lábszár területén elhelyezett, a nadrág anyagába beleszőtt, kivékonyított ventillációs csíkok nagymértékben javítják a nadrág szellőző-, száradó- és nedvességelvezető képességét, míg a combrészre laminált “Power Grip Climb” erőteljes szilikon mintázat a kezeidnek nyújtott csúszásmentes felületével a hegymenetek és durva kaptatók közben jelentenek majd hatalmas segítséget. A női test anatómiáját figyelembe vevő, precíz, a legaktívabb mozgás közben is pontosan illeszkedő Ergo-Fit szabása ráadásul a lenyűgöző technikai tudás mellett maximális kényelmed is garantálja majd.

Compressport Trail Running Under Control Pirate 3/4 W női futónadrág

Technikai jellemzők:

 • Célzottan elhelyezett, precíziós kompressziós betétek segítik futás közben az izomzat oxigén ellátását, kimélik a lábat a rázkódástól és csökkentik a regenerációs időt.
 • Vékony, gyorsan száradó, elasztikus mikroszálas alapanyag
 • Hidrofób anyagszerkezete nem szívja magába a mozgás közben felgyülemlett nedvességet hanem elvezeti azt az anyag külső felületére
 • Hőkontroll képessége révén folyamatosan fenntartja a test optimális hőmérsékletét, hideg és meleg időben egyaránt használható
 • Derékrészének laposvarrásai és a nadrág többi részének varrásmentes kivitele maximális komfortéezetet nyújtanak futás során
 • V-formájú derék kialakítása hasi nyomáspontok nélkül biztosít maximális illeszkedést és támasztást valamint ütéselnyelést az alhas és a derék izomzatának
 • Anyagba beleszőtt, elvékonyított ventillációs csíkok a maximális szellőzés érdekében
 • Combrészre laminált szilikon csúszásmentes mintázat a mászás és hegymenetek megkönnyítéséért
 • Derékrészen elhelyezett rugalmas tárolózsebek
 • Minimális csomagméret, akár egy kisméretű futóhátizsákban is könnyedén szállítható
 • Anyagösszetétel: 72% poliamid, 28% elasztán

 

compressport_hydro-phobicHidrofób: a vízlepergető szálak elszívják a nedvességet a bőrről anélkül, hogy megszívnák magukat, így nincs több kellemetlenül nedves és nehéz ruha ami irritálja a bőrt és nehezen szárad meg.

 

 

compressport_power_climbA combrészre laminált csúszásgátló szilikon mintázat kezeidnek biztos támaszt nyújt majd a hegymenetek és a nehéz mászások során.

 

 

compressport-massaging-fiberMasszírozó hatású szövés: minden mozgás a nadrág viselete közben mikromasszírozó hatást hoz létre, mely jó közérzetet és könnyű láb érzést biztosít a legkeményebb edzés vagy verseny után is.

 

 

zokniA 360° kompresszió csillapítja az ütések okozta lökéshullámokat az izmokban, ízületekben és a vénákban.

 

 

compressport-seamlessA derékrész kivételével 100% varrás nélküli mikroszálas anyag, könnyű és nagyon puha.

 

 

ultralight-compressportUltra könnyű súlyú, amit nedvesen is megőriz, mivel anyaga nem vesz fel vizet.

 

 

compressport_v_shape_beltV-formájú derék kialakítása hasi nyomáspontok nélkül biztosít maximális illeszkedést és támasztást valamint ütéselnyelést az alhas és a derék izomzatának

 

 

compressport_ultra_packableMinimálisra összehajtható csomagméret, kényelmesen elfér akár egy kisebb futóhátizsákban vagy futóövben is.

 

 

compressport_compression_oxigenCélzottan elhelyezett, precíziós kompressziós betétek segítik futás közben az izomzat oxigén ellátását, növelik a teljesítményt és csökkentik a regenerációs időt. A megújult kompressziós technológiával készült szövet jobban védi az izomzatot az ütésektől és a rázkódás káros hatásaitól, emellett lélegzőképessége is megnőtt a maximális komfortérzet segítése érdekében.

 

 

compressport_flat_overlockExkluzív szövéstechnológiával készült kényelmes, dörzsmentes és tartós laposvarrások a derékrész területén.

 

 

compressport_ergo_fitIrritációmentes, precíz, mozgás közben is tökéletes, csúszkálás mentesen illeszkedő technikai szabás.

 

 

compressport_integrated_ventillationAnyagba beleszőtt, megnövelt szellőzőképességű, elvékonyított ventillációs csíkok, amelyek a szellőzés mellett a hőkontroll fenntartását és a nedvesség elvezetését is segítik.

 

 

További információk

Márka

Compressport

Méret

T0, T1, T2, T3, T4

Tetszeni fog neked…