Compressport Trail Running Under Control Short uniszex rövid futónadrág
Compressport Trail Running Under Control Short uniszex rövid futónadrágCompressport Trail Running Under Control Short uniszex rövid futónadrágCompressport Trail Running Under Control Short uniszex rövid futónadrágCompressport Trail Running Under Control Short uniszex rövid futónadrágCompressport Trail Running Under Control Short uniszex rövid futónadrág

Compressport Trail Running Under Control Short uniszex rövid futónadrág

34.880 Ft

A comb izomzatának precíz kompressziója, minimális súlya, nagy tudású technikai anyaga és extra kényelmes varrásmentes kivitele teszi a Compressport Trail Running Under Control Short uniszex rövid futónadrágot tökéletes választássá bármely terepfutásodhoz, terepviszonyoktól és hossztól függetlenül.

Választás törlése
Cikkszám: SHTRV3-99.

Termék leírása

A Compressport Trail Running Under Control Short rövid futónadrág precíziósan kialakított kompressziós hatása nagyságrendileg 30%-kal csökkenti a comb izomzatát érő káros vibrációkat, segíti a keringést, meggyorsítja a tápanyagok könnyebb felszívódását, növeli teljesítményed, és megkönnyíti a regenerálódás folyamatát. Varrásmentes technológiával készült mikroszálas anyaga minimális súlyú, pillanatok alatt szárad és hidrofób tulajdonságának köszönhetően vízlepergető szálai elvezetik a bőrről a mozgás közben felgyülemlett nedvességet, így többet a nehéz, átnedvesedett ruházat mozgásodat akadályozó hatásától sem kell tartanod. Anyagának hőszabályzó kialakítása révén segít fenntartani a külső és a belső hőmérséklet közötti ideális egyensúlyt így testhőmérsékleted is állandó, optimális szinten marad az intenzív mozgás közben. Az új fejlesztésű, alsó lábszáron a comb külső felületén elhelyezett, a nadrág anyagába beleszőtt, kivékonyított ventillációs csíkok nagymértékben javítják a szellőző-, száradó- és nedvességelvezető képességet, míg a combrészre laminált “Power Grip Climb” erőteljes szilikon mintázat a kezeidnek nyújtott csúszásmentes felületével a hegymenetek és durva kaptatók közben jelentenek majd hatalmas segítséget.

Compressport Trail Running Under Control Short uniszex rövid futónadrág

Technikai jellemzők:

 • Célzottan elhelyezett, precíziós kompressziós betétek segítik futás közben az izomzat oxigén ellátását, kimélik a lábat a rázkódástól és csökkentik a regenerációs időt.
 • Vékony, gyorsan száradó, elasztikus mikroszálas alapanyag
 • Hidrofób anyagszerkezete nem szívja magába a mozgás közben felgyülemlett nedvességet hanem elvezeti azt az anyag külső felületére
 • Hőkontroll képessége révén folyamatosan fenntartja a test optimális hőmérsékletét, hideg és meleg időben egyaránt használható
 • Derékrészének laposvarrásai és a nadrág többi részének varrásmentes kivitele maximális komfortéezetet nyújtanak futás során
 • Szilikon tapadómintázattal ellátott széles, V-formájú derék kialakítása hasi nyomáspontok nélkül biztosít maximális illeszkedést és támasztást valamint ütéselnyelést az alhas és a derék izomzatának
 • Anyagba beleszőtt, elvékonyított ventillációs csíkok az az alsó szárrészen a maximális szellőzés érdekében
 • Combrészre laminált szilikon csúszásmentes mintázat a mászás és hegymenetek megkönnyítéséért
 • Derékrészen elhelyezett rugalmas tárolózsebek
 • Minimális csomagméret, akár egy kisméretű futóhátizsákban is könnyedén szállítható
 • Anyagösszetétel: 72% poliamid, 28% elasztán

 

compressport_hydro-phobicHidrofób: a vízlepergető szálak elszívják a nedvességet a bőrről anélkül, hogy megszívnák magukat, így nincs több kellemetlenül nedves és nehéz ruha ami irritálja a bőrt és nehezen szárad meg.

 

 

compressport_power_climbA combrészre laminált csúszásgátló szilikon mintázat kezeidnek biztos támaszt nyújt majd a hegymenetek és a nehéz mászások során.

 

 

compressport-massaging-fiberMasszírozó hatású szövés: minden mozgás a nadrág viselete közben mikromasszírozó hatást hoz létre, mely jó közérzetet és könnyű láb érzést biztosít a legkeményebb edzés vagy verseny után is.

 

 

zokniA 360° kompresszió csillapítja az ütések okozta lökéshullámokat az izmokban, ízületekben és a vénákban.

 

 

compressport-seamlessA derékrész kivételével 100% varrás nélküli mikroszálas anyag, könnyű és nagyon puha.

 

 

ultralight-compressportUltra könnyű súlyú, amit nedvesen is megőriz, mivel anyaga nem vesz fel vizet.

 

 

compressport_v_shape_beltV-formájú derék kialakítása hasi nyomáspontok nélkül biztosít maximális illeszkedést és támasztást valamint ütéselnyelést az alhas és a derék izomzatának

 

 

compressport_ultra_packableMinimálisra összehajtható csomagméret, kényelmesen elfér akár egy kisebb futóhátizsákban vagy futóövben is.

 

 

compressport_compression_oxigenCélzottan elhelyezett, precíziós kompressziós betétek segítik futás közben az izomzat oxigén ellátását, növelik a teljesítményt és csökkentik a regenerációs időt. A megújult kompressziós technológiával készült szövet jobban védi az izomzatot az ütésektől és a rázkódás káros hatásaitól, emellett lélegzőképessége is megnőtt a maximális komfortérzet segítése érdekében.

 

 

compressport_flat_overlockExkluzív szövéstechnológiával készült kényelmes, dörzsmentes és tartós laposvarrások a derékrész területén.

 

 

compressport_ergo_fitIrritációmentes, precíz, mozgás közben is tökéletes, csúszkálás mentesen illeszkedő technikai szabás.

 

 

compressport_integrated_ventillationAnyagba beleszőtt, megnövelt szellőzőképességű, elvékonyított ventillációs csíkok, amelyek a szellőzés mellett a hőkontroll fenntartását és a nedvesség elvezetését is segítik.

 

 

További információk

Márka

Compressport

Méret

T1, T2, T3, T4

Tetszeni fog neked…