Akció!
Compressport Trail Running V2 női futófelső
Compressport Trail Running V2 női futófelső

Compressport Trail Running V2 női futófelső

Most: 25.500 Ft 17.850 Ft

Végkiárusítás! Utolsó darabok, csak amíg a készlet tart!

A Compressport, női atléták segítségével fejlesztette ki a Trail Running V2 női futó felsőt. A női szabás és a rövid ujjak könnyedséget, és igazi szabadságérzetet adnak futás közben. Speciális, ultra-könnyű anyagból készült ami segíti az optimális levegőáramlást így nem melegszik fel túlságosan a testhőmérsékletünk.

Választás törlése
Cikkszám: TSTRW-SS00.

Termék leírása

Compressport Trail Running V2 női futó felső

Technikai jellemzők:

  • A póló szövésének köszönhetően növeli a levegő áramlását a test körül, segít a külső és belső oldal közötti egyensúly kialakításában, hogy a testhőmérséklet stabil maradhasson a változó tempó mellett is. Tökéletes védelmet nyújt télen a hideg és nyáron a meleg ellen, gyakorlatilag egy második bőrréteggé válik.
  • Mindig száraz és friss! A vízlepergető szálak elszállítják az izzadságot a bőrről anélkül, hogy magukba szívnák azt, nagy mennyiségű izzadság esetén is. Ezáltal a viselője frissnek és könnyűnek fogja érezni a pólót, a száraz bőr pedig kevésbé dörzsölődik ki.
  • Speciális bakteriosztatikus és szagmentes szál – A speciális szál hatásosan biztosítja a baktériumok elleni védelmet, megelőzve ezzel a kellemetlen szagok kialakulását és a kialakuló bőrirritációt. Ez a hatás a mosás mellett is megmarad
  • Alul szilikon csík akadályozza meg a póló felcsúszását aktív mozgás közben.
  • Az exkluzív posture zone tartás javító zóna a tökéletes oxigén ellátás érdekében. Ez az enyhén kompressziós zóna be van szőve az anyagba és biztosítja az egyenes tartást nagy megterhelés esetén is, biztosítja a vállak megfelelő állását, a korrekt testtartásban tart hosszú megterhelés alatt is és kinyitja a rekeszizmot, ezzel felturbózza a légzést, javítja az oxigén ellátást sport közben és csökkenti a regenerációs időt is utána.
  • Női, testhez álló szabás
Segítség a megfelelő méret kiválasztásához

Segítség a megfelelő méret kiválasztásához

Figyelem! Mivel fizikailag is létező bolt vagyunk, ezért a webáruházban látható készleteink folyamatos online és személyes bolti értékesítése miatt eltérhetnek a valós készlettől, így előfordulhat, hogy a webshopban lefoglalt termék nem áll rendelkezésre (mert pl. közben a boltban értékesítésre került az utolsó darabja is). Ilyen esetben a termékre vonatkozó megrendelést nem tudjuk teljesíteni. Kérjük, várd meg a megrendelés visszaigazolását, melyben tájékoztatunk a szerződés létrejöttéről, vagy ha azt nem tudjuk teljesíteni. Kérjük, hogy előreutalásos megrendelés esetén NE UTALJ a megrendelés visszaigazolása előtt!

Tetszeni fog neked…