Akció!
Compressport Triathlon Under Control Short W női triatlonos nadrág
Compressport Triathlon Under Control Short W női triatlonos nadrág

Compressport Triathlon Under Control Short W női triatlonos nadrág

Most: 34.880 Ft 19.990 Ft

Kifutó termék, utolsó darab!

A triatlon nem csak úszás, kerékpározás és futás: számos egyéb részletből áll össze az egész. Az eredeti női triatlonos kompressziós rövidnadrágokat kifejezetten a funkcionalitás érdekében fejlesztették ki, a Compressport Triathlon Under Control Short W női triatlonos nadrág pedig a még nagyobb kényelem és támogatás érdekében készült.

Választás törlése
Cikkszám: SHTRIV2W-99.

Termék leírása

A Compressport Triathlon Under Control Short W logóval ellátott női triatlonos nadrág célzott kompressziót kifejtő panelei maximális támogatást nyújtanak combizmaidnak, miközben az izomrezgést mintegy 30%-kal csillapítják. A fokozott véráramlás elősegíti az izmok jobb oxigénellátottságát, lehetővé téve a gyorsabb tempót, mind a kerékpárral, mind futva. A varrás nélkül, közvetlenül a mikroszálakba szalagszerűen szőtt szellőző panelek gyors száradást tesznek lehetővé, míg a perforált szerkezetű anyaga gyorsan távolítja el a bőrödön felgyülemlett nedvességet, csökkentve ezzel az anyaggyűrődés és a súrlódás, valamint kidörzsölődés kockázatát. A nadrág tervezésekor különös figyelmet fordítottak a triatlonra jellemző részletekre, így például a hátulján könnyen hozzáférhető hálós zseb tökéletesen alkalmas frissítőd, zseléid vagy kulcsod tárolására is. A nadrág nyereggel érintkező területén puha, párnázott, vastagított anyagbetétet helyeztek el a kényelem érdekében. A nyergen való jobb pozíció és tapadás érdekében a lábak közt új, szilikonos réteggel erősítették meg az anyagot, így minimalizálva az előre-hátra csúszkálás okozta energiaveszteséget. A nőkre tervezett szabás combközépig ér, ideálissá téve ezt a nadrágot a keményebb edzésekre, versenyekre egyaránt.

Technikai jellemzők:

 • Anyagszerkezetének köszönhetően pillanatok alatt szárad és hibátlanul vezeti el az anyag külső felületére a felgyülemlett nedvességet.
 • Célzott kompressziót kifejtő panelei révén a nadrág támogatja a combfeszítők és -hajlítók, valamint a fenék körüli izmok munkáját, csökkenti az izomrezgést, a görcsök kockázatát, megelőzve ezzel a sérüléseket és lassabb kifáradást, gyorsabb regenerációt biztosítva.
 • Combközépig érő, női morfológiára alakított szabás, ergonomikus illeszkedés.
 • Közvetlenül a nadrág anyagába szőtt hálós szellőzőpaneljei révén szabályozza tested hőmérsékletét: gyorsan elvezeti az izzadságot és a nedvességet, hogy szárazon tartson.
 • A nadrág nyereggel érintkező területén puha, párnázott, vastagított anyagbetét.
 • A combok közt új, szilikonos réteggel ellátott megerősítés a nyergen való kiváló tapadásért.
 • Hátulján könnyedén hozzáférhető, pakolható hálós zseb.
 • Márka logó mindkét száron elöl és hátul.
 • Tömeg: 90 g
 • Mérettáblázat (maximális combkerület alapján):

Compressport Triathlon Under Control Short W női triatlonos nadrág méretezés

Kezelési útmutató:

 • Kézzel (30°C-on) mosható, nem vasalható, nem vegytísztítható, szárítógépben nem szárítható.

További információk

Márka

Compressport

Méret

T0, T1, T2, T3

Tetszeni fog neked…