túrasí fóka tisztító spray

Contour Hybrid Cleaning Spray hibrid túrasí fóka tisztító Set 150 ml

6.500 Ft

A Contour Hybrid Cleaning Set olyan esetekben segít megtisztítani hibrid fókád ragasztó felületét, amikor az egyszerű lemosás már nem segít. A tisztító spray használatával gyakorlatilag felújítod hibrid fókád tapadó felületét! A set minden szükséges felszerelést tartalmaz a munka elvégzéséhez. Javasolt a tisztító szett rendszeres használata, hogy hybrid fókád minél tovább legyen tökéletes állapotban.

Cikkszám: 4202.

Termék leírása

A Contour hibrid túrasí fóka tisztító spray a legmakacsabb szennyeződéseket is hatékonyan, mégis a tapadó felület károsítása nélkül távolítja el. A dobozban a 150 ml tisztító spray mellett egy tisztító szivacsot is találsz, a szett készen áll az azonnali használatra. A set tartalmaz egy pár 140 mm x 1 m fóka hálót, melynek használatával megnövelheted fókád élettartamát és megtarthatod maximális hatékonyságát.

A termék a Contour hybrid fókák tapadó felületének tisztítására, makacs szennyeződések eltávolítására lett kifejlesztve. A szórófej optimális felvitelt biztosít. Használat előtt felrázandó! Tartsd a flakont 20-30 cm távolságra a fóka tapadó felületétől és fújd rá egyenletesen, majd töröld le a felesleget a szennyeződéssel együtt a mellékelt szivaccsal. Ezután öblítsd le a felületet vízzel és hagyd megszáradni. Lásd. videó.

A Set tartalma:

  • 1 db 150 ml tisztító spray
  • 1 db tisztító szivacs
  • 2 db  140 mm x 1 m fóka háló
  • Egységára: 43,33 Ft/ml

Figyelem! Gyerekektől elzárva tartandó. Rendkívül tűzveszélyes. A permetet ne lélegezd be, kizárólag szabadban vagy jól szellőző helyiségben használd. Részletes kezelési útmutató a termék csomagjában!

Tetszeni fog neked…