Akció!
Contour Hybrid Free Split Skin Mix túrasí fóka
Contour Hybrid Free Split Skin Mix túrasí fókaContour Hybrid Free Split Skin Mix túrasí fóka

Contour Hybrid Free Split Skin Mix túrasí fóka

Most: 44.100 Ft 36.200 Ft

Az osztrák Contour cég hibrid ragasztás technológiával készült Free Split Skin Mix túrasí fókája talán a legelőremutatóbb dolog, ami a túrasí fókák világában az elmúlt években történt. A fóka vágott kivitele révén bármilyen szélességű síre rögzíthető, csak a sí hosszához kell igazítani. Kialakításából adódóan a sí talprészének közepe fedetlen marad, ami nemcsak az anyaghasználat és ezáltal a súly valamint a csomagméret radikális csökkenését eredményezi, de az amúgy is kimagasló mászóteljesítmény további javulását is jelenti. A hibrid technológia biztosítja a maximális tapadást még nehéz körülmények között is. Kezelhetősége könnyű, nem kell újraragasztózni a fókát, könnyen tisztítható! A fóka anyaga 70 % mohair és 30 % szintetikus anyag, így a tartósság kiváló mászóteljesítménnyel is párosul.

Fontos! Annak érdekében, hogy a Hybrid fóka hosszú évekig maximálisan szolgálja tulajdonosát, szükséges a rendszeres karbantartás és tisztítás. A langyos vizes lemosás mellett időről-időre szükség van a Hybrid ragasztófelület speciális tisztítására is, mely egyben egyfajta felújítása is a felületnek. A tisztító szettet is megvásárolhatod nálunk!

Választás törlése

Termék leírása

Contour Hybrid 70% mohair, 30% szintetikus anyagösszetételű Free Split túrasí fóka két hosszban (M: 171-181 cm, L:180-190 cm). Kialakításából adódóan bármely 95+ mm szélességű síhez használható. Sarok- és orrögzítése stabilan tart, a fóka hossza állítható, így az adott mérettartományon belül nem szükséges méretre vágni. A hibrid technológia az első olyan fóka ragasztási megoldás amely két rétegből áll. Az első réteg szilárdan és biztonságosan a helyén tartja a fókát, még alacsony hőmérsékleten is, miközben könnyedén le lehet húzni, és nem hagy maga után nyomot. A második rétegnél csatlakozik a ragasztóréteg és a fóka.

A hibrid ragasztós felületű fóka előnyei:

  • tökéletes tapadás alacsony hőmérsékleten is
  • könnyű az eltávolítása a lécről
  • karbantartásmentes – a ragasztófelületet nem kell újraragasztózni, koszosodás esetén elég mosószerrel lemosni
  • egyszerű kezelhetőség – a fóka hajtogatható, használaton kívül a mellékelt szintetikus hálóban tárolva megvédheted a ragasztófelületet
Contour Hybrid technológia

Contour Hybrid technológia

A doboz tartalma:

  • 1 pár fóka
  • 1 pár orrögzítő (Tail Clip)
  • 1 pár sarokrögzítő (Tip Clip)
  • 1 pár tapadófelületet védő háló
  • 1 db fókatartó zsák

A fóka méretre vágása házilag elvégezhető, ha azonban tökéletes eredményt akarsz, hozd inkább be a Sarkcsillag Sport boltban lévő szakszervizünkbe a síddel együtt és ingyen méretre vágjuk számodra a nálunk vásárolt fókát. Így biztosan a megfelelő szélességű lesz és nem lesz cakkos, vagy szálas a széle részben takarva a kantnit, ezzel csökkentve a sí kezelhetőségét.

 

További információk

Méret

L (180-190 cm), M (171-181 cm)

Tetszeni fog neked…