Akció!
Deuter, Salomon, Nathan kerékpáros hátizsák, futó hátizsák, verseny mellény, övtáska ivórendszerek túrához, kerékpározáshoz, futáshoz szaktanácsadással.

Deuter AC Lite 14 SL hátizsák

23.990 Ft 21.590 Ft

A Deuter AC Lite sorozata a súlyoptimalizálás művészete, melynek eredménye egy, a tavalyi modelleknél is könnyebb, kompakt, okos helykihasználással büszkélkedő, szép formatervezésű hátizsák. A Deutertől megszokott strapabíró alapanyagokból, szép kidolgozással és a csúcsminőségű Deuter Advanced Aircomfort System hátrésszel felvértezve vághatunk neki bármilyen kalandnak. optimális választás túrázáshoz, kerékpározáshoz, városi használatra, vagy akár utazáshoz. Az SL változat pedig kifejezetten a női anatómiának megfelelően kialakított vállpántokkal és háttal készül.

Cikkszám: 3420016-5509-0.

Termék leírása

A Deuter AC Lite 14 SL (aubergine-magenta) hátizsák könnyű, mégis strapabíró anyagainak, egyszerűbb, okosan tervezett elrendezésének, kevesebb zsebének, fakkjának, cipzárjának köszönhetően lényegesen könnyebb, mint pl. a Deuter Futura család. Ideális olyan egynapos túrákhoz, ahol a súly fontos paraméter. Mivel a kényelem semmiképp sem eshet a súlycsökkentés áldozatául, így az AC Lite 14 SL a csúcsminőségű Deuter Advanced Aircomfort hátrendszerrel lett felszerelve, mely a Hohenstein Institute mérései szerint akár 25%-kal is képesek növelni a nedvesség elvezetést a bőrről. Ennek a hátrendszernek a párnázott és 3D pára- és légáteresztő váll- és csípőhevederei ergonómiailag formáltak. A hálós hátat rugalmas acélváz tartja feszesen, flexibilitásának köszönhetően mégis képes a zsák mozgását követni. Bilaminált habszivacs párnák biztosítják, hogy a hálós hát és acél keret komfortosan feküdjön fel a hátra egész napos használatkor is. Ezen felül az SL változatok mindig a női anatómia figyelembevételével készülnek, a keskenyebb vállnak, hátnak kényelmes viseletet biztosítanak.

Technikai specifikáció:

Lekerekített, ergonómiailag formált vállpántok
1 nagy központi rekesz
A nagy központi rekeszen belül ivótasak felfüggesztésére és tárolására alkalmas zseb
Fejrészen 1 külső cipzáras zseb, benne kulcstartó karabiner
Értéktartó zseb a fejrész belső oldalán
Egy hevederes, egy kézzel is könnyen nyitható rendszer
Fényvisszaverő lógó és gumizás
2 elasztikus külső oldalzseb
Rugalmas túrabot rögzítő hevederek
Esővédő huzat cipzáras zsebben tárolva
Víztartály kompatibilis (3.0 l)
Tömege: 840 g
Űrtartalom: 14 liter
Mérete: 50 x 30 x 18 cm
Anyaga: Deuter Macro Lite 210

Tetszeni fog neked…