DexShell Drylite vízálló kesztyű

DexShell Drylite vízálló kesztyű

25.600 Ft

Tartsd kezed komfortosan, közben használd ugyanúgy könnyedén mobileszközeid a DexShell érintőképernyő-kompatibilis, terepmintázatú Drylite kesztyűjével! Gyártás során a vízállóságot DexFuse laminálási technológiával biztosítják, kiküszöbölve ezzel az átvizesedéssel/beizzadással járó kellemetlen csúszkálást, élvezetesebbé és biztonságosabbá téve outdoor kalandjaid.

Választás törlése
Cikkszám: DG994RTC.

Termék leírása

A DexShell Drylite vízálló kesztyű technikai jellemzői:

  • Terepmintázatú dizájn
  • Érintőképernyő-kompatibilis konduktív bevonat a hüvelyk- és mutatóujjakon
  • 100% vízálló, szélálló és lélegző
  • Gumírozott tenyérmintázat a biztonságos, csúszásmentes fogásért
  • Melegen tartó, egyidejűleg lélegző, nedvességelvezető merinó gyapjú bélés
  • Anyagösszetétel: Külső réteg (fő anyag): 64% viszkóz, 32% poliamid, 4% elasztán. Külső réteg (kézfej felülete): 87% poliészter, 13% elasztán. Ujjbegy-betét: 100% poliészter. Köztes réteg: Porelle® membrán (100% poliuretán). Bélés: 40% merinó gyapjú, 40% akril, 18% poliamid, 2% elasztán

Kezelési útmutató:

  • Maximum 30°C-on, kézzel vagy géppel (normál programmal) mosható
  • Tilos fehéríteni, vegytisztítani, vasalni és kicsavarni!
  • Alacsony fordulaton centrifugálható.
  • Közvetlen hőtől távol szárítandó.

Mérettáblázat:

DexShell kesztyű mérettáblázat

A gyártás során alkalmazott technológiák:

A Porelle® membránok

A Porelle® vízálló-lélegző membránokat rétegzésre tervezték, ellenálló, nagy teljesítményű anyagokhoz, különböző piaci alkalmazásokra. Ezek a tartós membránok számos vegyi anyagnak, gynge savaknak is ellenállnak. A DexShell által kiválasztott Porelle® membrán vízgőz áteresztő képessége 15000 g/m2/nap, ASTM E96:95 standard mérési eljárással. A Porelle® membránokat a több mint 40 év piaci tapasztalattal rendelkező PIL Membranes Ltd gyártja. A Porelle® a KL Technologies Group Limited bejegyzett védjegye.

A DexShell Flame Retardant tűz-, víz- és vágásálló kesztyű középső rétegeként funkcionáló egyedi Porelle membrán felépítése

A DexShell Drylite vízálló kesztyű középső rétegeként funkcionáló egyedi Porelle membrán felépítése

Megalakulása óta a DexShell stratégiai partnerkapcsolatban áll a Porelle Membranes vállalattal, mely kiváló minőségű vízálló-lélegző membránokat készít magas minőségű felsőruházathoz. A DexShell által választott Porelle® membrán egy szilárd mikrostruktúrában található hidrofil membrán, mely emiatt sokkal tartósabb, mint a szivacsos szerkezetű, mikropórusos típusú. A Porelle® membránt középső rétegként használva a DexShell kiváló minőségű, kényelmes vízálló-lélegző ruházati kiegészítők széles választékát alkotta meg.

Merino gyapjú

Meleg, lélegző, nedvességtaszító és antisztatikus: a Merino más fonalakkal szemben képes elvezetni bőrödről és gőz formájában a levegőbe párologtatni el az izzadtságot. Természetes módon szagálló is. A bőrrel érintkezve puha, hatékonyan vesz részt a test hőszabályozásában: hidegben melegen, meleg időben pedig a test hőjét nedvesség formájában felszabadítva hűvösen tart. A merinó gyapjú természetes rugalmassággal is rendelkezik, így a zokni könnyedén és tartósan megtartja eredeti alakját.

DexFuse

A DexShell DexFuse technológiát 2018-ban fejlesztették ki. A kesztyűk tartós bélése és ergonomikus külső héja közé mikro-pöttyöző eljárással laminálják a vízálló membránt. Ez az egyedülálló konstrukció kiküszöböli a szövetrétegek közötti mozgást, biztosítva a pontos illeszkedést, mely által megfelelő kézügyességet biztosít viselőjének, jelentősen javítva a fogáskontrollt és a tapadást.

Ormótlan súlyosság helyett élvezd a pehelysúlyú melegséget a Dexshell vízálló kesztyűivel!

A DexShell kesztyűket, mint nélkülözhetetlen védőruházatot úgy tervezték, hogy hideg és nedves körülmények között is kiemelkedően teljesítsenek. A DexShell kesztyűi úgy biztosítják a szükséges kézügyességet, hogy közben védik viselőjük kezét a legkülönbözőbb tevékenységek során. Ezen képességük kiemeli a vetélytársak közül. A meglepően könnyű DexShell kesztyűk bármilyen szabadtéri tevékenység során tökéletes társnak fognak bizonyulni, javítva kedvenc sportod, vagy szabadidős tevékenységed élvezetét. Világszerte sok férfi és nő választja azonban általános használatra, hétköznapi munkához is, tehát nem feltétlenül csak sport- vagy szabadidős tevékenységekre vásárolható. A DexShell termékei (így a zoknik és kalapok) méltán vezetik a piaci eladásokat, mivel lehetővé teszik használói számára, hogy bármilyen éghajlaton és terepen megbirkózzanak a rájuk váró kihívásokkal.

A fogáskontroll jelentősége megkérdőjelezhetetlen néhány tevékenység során, ilyen például a motorozás, biciklizés, mászás. Jelentősen csökkentheted a kontroll elvesztésének kockázatát, ha kezedet is igénybe vevő kedvenc szabadtéri mozgásaid során mindvégig DexShell kesztyűt viselsz. Óvd és tartsd kezeidet melegen, amennyire csak lehetséges, a lehető legkisebb lemondással. Azon ne aggódj, hogy vagyonokat kell kiadnod egy olyan prémium minőségű kesztyűért, ami megfelel elvárásaidnak technikailag, megbízható és megkérdőjelezhetetlenül kívül tartja az elemeket, miközben tekersz, horgászol, nordic walkingozol vagy csak felfedezel a természetben. A DexShell kesztyűk ésszerű áron kerülnek forgalomba, így kezei védelméért bárki befektethet egy pár megbízható darabba.

A többi DexShell termékhez hasonlóan a kesztyűk középső rétegeként a vízálló-lélegző Porelle membrán funkcionál. Kívülről meggátolja a vízcseppek behatolását, ugyanakkor a bőrödről pára formájában kiválóan vezeti el az izzadtságot, befülledésmentes kényelmet biztosítva kezeidnek. A vízhatlan szellőzés további előnye, hogy nem kell aggódnod amiatt, hogy izzadó tenyered csökkenti az oly fontos fogáskontrollt: felhőtlenül élvezheted kedvenc szabadidős elfoglaltságod. Viseld magabiztosan a teljesen vízálló, mégis kiválóan lélegző DexShell kesztyűk közül számodra legjobban tetszőt szabadidős tevékenységeidhez, vagy épp munkaruházatként!

Tetszeni fog neked…