DexShell Ultra Thin Ankle uniszex vízálló zokni
DexShell Ultra Thin Ankle uniszex vízálló zokni

DexShell Ultra Thin Ankle uniszex vízálló zokni

11.990 Ft

Íme, a DexShell vízálló zoknik legvékonyabbika, a bokáig érő, “ankle” szárhosszúságú Ultra Thin. Ez a biológiailag teljesen lebomló modál és bambusz műselyem fonalakkal szőtt uniszex zokni extra kényelmet, rugalmasságot és kiváló légáteresztést biztosít melegebb éghajlaton is. Védd magad aktív kirándulásaid, túráid alkalmával a hirtelen jött nyári záporoktól!

Választás törlése
Cikkszám: DS663BLK.

Termék leírása

A DexShell Ultra Thin Ankle uniszex vízálló zokni technikai jellemzői:

  • a DexShell szabadalmaztatott Dexstrech technológiájával gyártva: a négy irányban történő nyújtás hatására még nagyobb szabadságot biztosít az aktív tevékenységekhez: egyedileg tervezett anyagösszetételű belső és külső komponensei közé pedig mikro-pöttyöző eljárással laminálják a membránt, még rugalmasabbá téve a komplex szövetet, ezáltal biztosítva a pontos illeszkedést és a kényelmes viseletet.
  • 100% vízálló, szélálló és lélegző
  • Puha bambusz bélés a kényelemért, hőszabályozásért és kidörzsölésmentességért
  • Bokáig érő “ankle” szárhossz
  • Megbízható mindennapos viselet
  • Anyagösszetétel: Külső réteg: 37% poliamid, 32% modál, 29% pamut, 2% elasztán. Köztes réteg: Porelle® membrán (100% poliuretán). Belső réteg: 60% bambusz műselyem (viszkóz), 40% poliamid

Gyártás során alkalmazott anyagok és technológiák:

Bambusz műselyem

A hihetetlenül puha bambuszból készült műselyem nedvességelvezető, antibakteriális és antisztatikus tulajdonságokkal rendelkezik, nagyon kellemes érzést nyújt a bőrrel érintkezve. Üreges rostjainak köszönhetően meleg, ugyanakkor légáteresztő, így minden hőmérsékleten komfortosan érezheted magad benne.

DexShell termékek gyártása során alkalmazott anyagok: a bambusz műselyem

Tudtad? A műselyem egy félszintetikus szál, amelyet cellulóz kémiai átalakításával állítanak elő. A bambuszból előállított viszkóz kisebb környezeti terheléssel jár, mint a fatermékből kivont cellulózból készült viszkóz, ezáltal hozzájárul a fenntarthatóbb műselyem készítéshez. A bambusz gyors növekedéséhez kevés csapadék is elegendő, biológiailag 100%-ban lebomlik.

Porelle® membránok

A Porelle® vízálló-lélegző membránokat rétegzésre tervezték, ellenálló, nagy teljesítményű anyagokhoz, különböző piaci alkalmazásokra. Ezek a tartós membránok számos vegyi anyagnak, gyenge savaknak is ellenállnak. A DexShell által kiválasztott Porelle® membrán vízgőz áteresztő képessége 15000 g/m2/nap, ASTM E96:95 standard mérési eljárással. A Porelle membránokat a több mint 40 év piaci tapasztalattal rendelkező PIL Membranes Ltd gyártja. A Porelle® a KL Technologies Group Limited bejegyzett védjegye.

A DexShell vízálló zoknik középső rétegeként funkcionáló egyedi Porelle membrán felépítése

Megalakulása óta a DexShell stratégiai partnerkapcsolatban áll a Porelle Membranes vállalattal, mely kiváló minőségű vízálló-lélegző membránokat készít magas minőségű felsőruházathoz. A DexShell által választott Porelle membrán egy szilárd mikrostruktúrában található hidrofil membrán, mely emiatt sokkal tartósabb, mint a szivacsos szerkezetű, mikropórusos típusú. A Porelle membránt középső rétegként használva a DexShell kiváló minőségű, kényelmes vízálló-lélegző ruházati kiegészítők széles választékát alkotta meg.

Szivárgás nélkül

Az ún. „hidrosztatikus fej” teszt során a DexShell lenyűgöző vízálló anyagai kerültek összehasonlításra a versenytársakéval. Minél magasabb az érték, annál vízállóbb az anyag. Annak érdekében, hogy egy anyag vízálló minősítést kapjon, 10 000 mm magas vízoszlop nyomásának kell szivárgás nélkül ellenállnia. A DexShell által használt Porelle membrán ezt az értéket több, mint hatszoros szorzóval múlja felül.

Hidrosztatikus fej teszt

Tetszeni fog neked…