Diamir Fritschi Experience túrasí kötés
Diamir Fritschi Experience túrasí kötés felülrőlDiamir Fritschi Experience túrasí kötés oldalrólDiamir Fritschi Experience túrasí kötés az orrész felőlDiamir Fritschi Standard firnvas opcionálisan vásárolható a kötéshezDiamir Fritschi Axion firnvas opcionálisan vásárolható a kötéshezDiamir Fritschi sífék opcionálisan vásárolható a kötéshezAjándék sapka vagy fejpánt

Diamir Fritschi Experience

59.900 Ft

A kényelem nem luxus, hanem a biztonság előfeltétele. Mint minden Diamir kötés, így a Diamir Frtischi Experience túrasí kötés is felsőkategóriás technológiát és extrém felhasználóbarát kezelhetőséget nyújt minden funkciójában. A mindenkor meglévő maximális biztonság az, ami lehetővé teszi a kötés előnyös tulajdonságainak maradéktalan kihasználását.

Választás törlése

Termék leírása

A Diamir Fritschi Experience túrasí kötés univerzális túrasí kötés.

A cég univerzálisan felhasználható túrasí kötéseként a Diamir Fritschi Experience túrasí kötés tartalmazza a Diamir Explore összes kiváló tulajdonságát és felsőkategóriás jellemzőjét. Habár az Experience a kezdettől fogva egy jóval kompaktabb, könnyebb kötésnek lett kifejlesztve, optimális teljesítményt nyújt nemcsak egy gyakorlott túrasízőnek, de egy kezdőnek is megfelelő társa lehet, mivel alapjellemzői: kiemelkedően megbízható használat és maximális stabilitás, amelyek révén az első sítúra is már valódi öröm úttá válhat.

Sífék külön rendelhető a kötéshez 80, 90, 100, 115 mm szélességben.

Standard firnvas rendelhető a kötéshez 78, 100 mm szélességben.

Axion Red firnvas rendelhető a kötéshez 86 mm szélességben.

Extra szolgáltatás csak a Sarkcsillag Sporttól:

  • A nálunk vásárolt kötéseket ingyenesen felszereljük, egyéb esetben a felszerelési díj 2.500 Ft.
  • Diamir Fritschi Experience túrasí kötés vásárlása esetén Fritschi sapkát vagy fejpántot adunk ajándékba.

Tetszeni fog neked…