Akció!
Diamir Vipec 12 Pin rendszerű túrasí kötés
Diamir Vipec 12 túrasí kötés oldalrólDiamir Vipec 12 túrasí kötésDiamir Vipec 12 túrasí kötésDiamir Vipec 12 túrasí kötés hátulrólDiamir Vipec 12 túrasí kötés szembőlajándék sapka vagy fejpánt

Diamir Vipec 12 túrasí kötés

Most: 131.900 Ft 89.900 Ft

A 2013-14-as szezon svájci újdonsága a Diamir Vipec 12 túrasí kötés forradalmasította a Pin rendszerű kötések világát. A Diamir Vipec 12 pille súlyával és a Diamir Fritschi cégtől megszokott technikai tökéletességével rabolja el minden túrasíző szívét. Ráadásul ez a kötés minden körülmények között nyit elől és hátul is az alpesi kötések biztonságát garantálva túrasízés közben is. Nincs több kompromisszum, ha a súly és biztonság a kérdés.

Mint minden Diamir Fritschi túrasí kötésnek, a Vipec-nek is minden alkatrésze svájci és a kötés összeszerelése is Svájcban történik!

Választás törlése

Termék leírása

A Diamir Vipec 12 túrasí kötés forradalmi újdonság a túrasí piacon. Ezzel a Safety Pin System kötéssel újra definiálta a svájci Fritschi cég a Pin rendszerű kötés fogalmát. Rekord sebességgel került a tervezőasztalról a piacra. Addig azonban mégsem került forgalomba, amíg minden funkció biztonsággal nem működött minden körülmény között. Nem kell többé a könnyű súly és a biztonság között választani, mert mindkettő egyszerre a tiéd lehet a Diamir Vipec 12 túrasí kötéssel. Hihetetlen 470 g súlya mellett a kötés elől és hátul is nyit, ha baj van, mindezt a sí bármilyen állásánál, akár homorú, akár domború a sí. Többé nem szorulhat be a cipő a kötésbe, a biztonsági oldás minden körülmény között garantált. Emellett könnyű és funkcionális kezelhetősége is szimpatikus.

Másik nagy újdonság, hogy az orrkötés tüskéje állítható, így minden bakancshoz beállítható a magassága, nem csak egy márkájú túrabakancshoz használható, hanem mindegyikhez, mely Pin rendszerű kötéshez lett kialakítva. A tüske precíz beállítása azért érdekes, mert így a biztonsági oldás is biztosított a különböző márkájú bakancsoknál, nem kell egy meghatározott márkát venni a kötéshez.

A kötést külön megvásárolható színes clipekkel teheted egyedivé, akár minden nap más színű lehet ruhádhoz, vagy új bakancsodhoz igazítva a designt. Egyik nap zöld, másik nap fekete, vagy akár pink? Nem gond, bármilyen lehet a Vipec 12.

A Pin rendszer előnye:

  • szabad sarok – nem kell sarokkötést emelgetni
  • könnyű súly
  • alacsonyabban fekvő súlypont

A sífék a kötés árában benne van. Rendeléskor válassz megfelelő szélességet a kötéshez.

Extra szolgáltatás csak a Sarkcsillag Sporttól:

  • A nálunk vásárolt kötéseket ingyenesen felszereljük, egyéb esetben a felszerelési díj 2.500 Ft.
  • Diamir Vipec 12 túrasí kötés vásárlása esetén kötött sapkát és naptejet adunk ajándékba.

Technikai specifikáció:

  • DIN: 4-12
  • Súly: 470 g sífék nélkül