energia zselé

EthicSport Energia Rapida Professional citrus ízű laktóz- és gluténmentes energiazselé

690 Ft

Az EthicSport Energia Rapida Professional citrus ízű zselé energiát szolgáltató gluténmentes hipertónikus étrend-kiegészítő. A rövid láncú szekvenciális szénhidrát tartalom hatására a szervezet gyorsan jut glükózhoz,  a közepes- és hosszú láncú maltodextrineknek köszönhetően pedig folyamatos a hosszan tartó energia utánpótlás.

ethicsport_doping_free ethicsport_gluten_free ethicsport_vegan

Cikkszám: eth_013.

Termék leírása

Az EthicSport Energia Rapida Professional citrus ízű energiazselé tartalmaz rövid láncú szekvenciális szénhidrátokkal, közepes és hosszú láncú maltodextrinek keverékét, káliumot, nátriumot és koffeint. Csomagolásának kialakításánál elsődleges szempont volt, hogy versenykörülmények között is könnyen fogyasztható legyen. Az Energia Rapida Professional folyékony állagának köszönhetően nincs szükség a más, erősen viszkózus és sűrű állagú gélek esetében már megszokott nagyobb mennyiségű folyadék fogyasztására.

A termék gluténmentes!

Gyermekek elől elzárva tartandó! A készítmény nem javallott vesebetegek, terhes nők és 12 évnél fiatalabb gyermekek számára.

Alkalmazási módja:
1-3 tasak naponta. Fogyasztása verseny vagy edzés közben kevés folyadékkal.

Tápanyagtáblázat:

EthicSport Energia Rapida Professional zselé

EthicSport Energia Rapida Professional zselé

EthicSport: professzionális étrend-kiegészítők sportolóknak

Az ETHICSPORT márka megszületésének célja egy szigorúan tudományos alapokon nyugvó étrend-kiegészítő kultúrának a sportolók körében történő elterjesztése, valamint a fogyasztók számára pontos információkkal ellátott fejlett termékcsalád kifejlesztése volt.

Az ETHICSPORT a gyógyszer és táplálék-kiegészítő ágazatok szakértőinek többéves tapasztalataiból fejlődik. Célja a szervezetre ártalmatlan, illegális praktikáktól mentes és teljes mértékben tudományos alapokon nyugvó sport étrend-kiegészítő kultúra professzionális és amatőr szinten történő elterjesztése.

Valamennyi ETHICSPORT márkajelzéssel ellátott étrend-kiegészítő összetételénél figyelembe vették a szervezet különféle tápanyagszükségleteit. Kifejlesztésükben biokémikusok és a sportfiziológia, valamint a sporttáplálkozástan szakértői vettek részt. Céljuk az állóképesség növelése mellett a sportolók általános jó közérzetének megtartása is volt.

Összetétele:
víz, közepes- és hosszú láncú maltodextrinek, fruktóz, glükózszirup, dextróz, aromák, nátrium-klorid, kálium-klorid, tartósítószer: kálium-szorbát, koffein, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.

Űrtartalom: 50 ml

Egységár: 13,6 Ft/ml

Figyelmeztetés! Napfénytől védett, jól szellőző, száraz helyen tárolandó. Gyermekek elől elzárva tartandó! A készítmény nem javallott vesebetegek, terhes nők és 12 évnél fiatalabb gyermekek számára. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást! A szavatossági időt jelző dátum (hónap/év) a termék gyűjtőcsomagolásán található.

Tetszeni fog neked…