energia zselé

EthicSport Energia Rapida Professional Cola ízű laktóz- és gluténmentes zselé

690 Ft

Az EthicSport Energia Rapida Professional® Cola ízű zselé energiát szolgáltató hipertónikus étrend-kiegészítő. Folyékony, gluténmentes, azonnali fogyasztásra alkalmas zselé, ami ellátja a szervezetet szénhidráttal, koffeinnel és káliummal sportolás közben. A rövid láncú szekvenciális szénhidrát tartalom hatására a szervezet gyorsan jut glükózhoz,  a közepes- és hosszú láncú maltodextrineknek köszönhetően pedig folyamatos a hosszan tartó energia utánpótlás.

30 g szénhidrátot (120 kcal), koffeint és káliumot tartalmaz, nagyon finom kóla íze van, a gyomor és bélrendszer nagyon jól tolerálja és könnyen kezelhető egy kézzel, akár extrém körülmények között is.

ethicsport_gluten_free ethicsport_doping_freeethicsport_vegan

Cikkszám: 8051764430734.

Termék leírása

Az EthicSport Energia Rapida Professional® Cola ízű zselé tartalmaz rövid láncú szekvenciális szénhidrátokkal, közepes és hosszú láncú maltodextrinek keverékét, káliumot, nátriumot és koffeint. Az Energia Rapida Professional® zselé káliumot tartalmaz, ami felgyorsítja a glükóz felszívódását a vérbe. Mindez segít gyorsan újratölteni és fenntartani a vér megfelelő glükóz szintjét, mely fontos a hosszú távú és magas intenzitású sportoknál.A csomagolás kialakításánál elsődleges szempont volt, hogy versenykörülmények között is könnyen fogyasztható legyen. Az Energia Rapida Professional® folyékony állagának köszönhetően nincs szükség a más, erősen viszkózus és sűrű állagú gélek esetében már megszokott nagyobb mennyiségű folyadék fogyasztására.

A termék gluténmentes!

Gyermekek elől elzárva tartandó! A készítmény nem javallott vesebetegek, terhes nők és 12 évnél fiatalabb gyermekek számára.

Alkalmazási módja:
1-3 tasak naponta. Fogyasztása a megterhelést megelőző 60 percen belül, illetve verseny vagy edzés közben folyamatosan kevés folyadékkal ajánlott.

Tápanyagtáblázat:

 100 ml 1 tasak
(50 ml)
Energia
kcal 240 120
kJ 1020 510
Tápanyag összetétel:
Fehérje (Nx6,25) <0.01 g <0.01 g
Szénhidrát,ebből cukor 60 g
24 g
30 g
12 g
Zsír <0.01 g <0.01 g
Kálium 108 mg 54 mg
Nátrium (Na x 2.5) 0.3 g 0.15 g
Koffein 121 mg 60.5 mg

EthicSport: professzionális étrend-kiegészítők sportolóknak

Az ETHICSPORT márka megszületésének célja egy szigorúan tudományos alapokon nyugvó étrend-kiegészítő kultúrának a sportolók körében történő elterjesztése, valamint a fogyasztók számára pontos információkkal ellátott fejlett termékcsalád kifejlesztése volt.

Az ETHICSPORT a gyógyszer és táplálék-kiegészítő ágazatok szakértőinek többéves tapasztalataiból fejlődik. Célja a szervezetre ártalmatlan, illegális praktikáktól mentes és teljes mértékben tudományos alapokon nyugvó sport étrend-kiegészítő kultúra professzionális és amatőr szinten történő elterjesztése.

Valamennyi ETHICSPORT márkajelzéssel ellátott étrend-kiegészítő összetételénél figyelembe vették a szervezet különféle tápanyagszükségleteit. Kifejlesztésükben biokémikusok és a sportfiziológia, valamint a sporttáplálkozástan szakértői vettek részt. Céljuk az állóképesség növelése mellett a sportolók általános jó közérzetének megtartása is volt.

Összetétele:
víz, közepes- és hosszú láncú maltodextrinek, fruktóz, glükózszirup, dextróz, aromák, nátrium-klorid, kálium-klorid, tartósítószer: kálium-szorbát, koffein, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.

Űrtartalom: 50 ml

Egységár: 13,8 Ft/ml

Figyelmeztetés! Napfénytől védett, jól szellőző, száraz helyen tárolandó. Gyermekek elől elzárva tartandó! A készítmény nem javallott vesebetegek, terhes nők és 12 évnél fiatalabb gyermekek számára. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást! A szavatossági időt jelző dátum (hónap/év) a termék gyűjtőcsomagolásán található.

Tetszeni fog neked…