EthicSport Fluid Motion ízület erősítő készítmény

EthicSport Fluid Motion ízület erősítő készítmény

5.280 Ft

Az EthicSport Fluid Motion ízület erősítő készítmény nagy segítség aktív sportoláskor, allergiák, emésztési zavarok okozta hiánybetegségek és a kor előrehaladtával jelentkező ízületi problémák esetén. Glükozamint, bromelint, C-vitamint, kondroitin-szulfátot, rezet és cinket tartalmazó étrend kiegészítő,ízület erősítő  készítmény sportolóknak.

Cikkszám: eth_003.

Termék leírása

Az EthicSport Fluid Motion ízület erősítő készítmény mind sportolók, mind fizikai aktivitást egyáltalán nem végző emberek számára remek készítmény, akik ízületi porckopástól szenvednek. Ez a fajta porcdegeneráció éles fájdalommal, de gyakran gyulladásos tünetek kialakulásával is együtt járhat. Az egyik leggyakoribb mozgásszervi betegség a chondropathia, amely a csontok felszínét borító sima porc vastagságának és teherbíró képességének csökkenését jelenti. Kialakulásában fontos szerepet játszanak a sportolás során ismétlődő mikrotraumák és az izületi porcok számára kedvezőtlen testhelyzetek. A térd esetében ez a térdkalács környékén fellépő fájdalmat jelenti, amely mozgás közben is és nyugalmi állapotban is érezhető. Kezelése az elváltozás súlyosságától függ, de általában a problémás rész pihentetését, fizikoterápiát és krioterápiát (hideg levegősugaras kezelés) javasolnak. Mivel a térdkalács mozgása (amely normális esetekben a combcsonton mozog, anélkül, hogy azt érintené) a négyfejű combizomtól (musculus quadriceps femoris) függ, ezért javasolt az izomerősítés. Az izületi porcanyagcsere regenerálását bizonyos anyagok alkalmazása is elősegíti (glukozamin, kondroitin-szulfát), amelyek hozzájárulnak a porcok újraképzéséhez és képesek csökkenteni vagy akár teljesen megszüntetni a porcdegeneráció okozta fájdalomérzetet.
A készítmény kifejlesztésénél a porcok, inak és kötőszövetek alkotóelemeit, azaz glukozamint és kondroitin-szulfátot használták fel. A Fluid Motion® mindezek mellett aktív növényi kivonatot és nyomelemeket (cink, réz) is tartalmaz, amelyeknek fontos szerepük van az izületi porcanyagcsere fiziológiás folyamatainak helyreállításában és a porckopás hatására kialakuló gyulladásos jelenségek csillapítására. A termék Bromelin tartalmának a tudományos irodalom gyulladáscsökkentő hatást tulajdonít.

Alkalmazási módja:
Javasolt napi mennyisége: 1 kapszula/nap. A napi ajánlott mennyiségtől eltérni csak orvosi utasításra szabad!

Összetétele:
glükozamin-szulfát, mikrokristályos cellulóz, kondroitin-szulfát, aszkorbinsav, cink-glükonát, bromelin, állományjavítók: magnézium-sztearát és szilícium-dioxid, hidroxil-propil-metil-cellulóz, talkum, polietilén-glikol, réz-glükonát, színezőanyag: titán-dioxid.

Tápanyagtáblázat
tapanyagtablazat new fluid motion Page 2
Csomagolás: 30 db 1300 mg-os kapszula
Nettó tömeg: 39 g
Egységár:  176,00 Ft/kapszula
Figyelmeztetés!
Napfénytől védett, jól szellőző, száraz helyen tárolandó. Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást! A szavatossági időt jelző dátum (hónap/év) a termék gyűjtőcsomagolásán található. A készítmény rákokból kivont hatóanyagot tartalmaz! Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Tetszeni fog neked…