Potenza High Protein fehérjeszelet mogyorókrém

EthicSport High Protein fehérjeszelet mogyorókrém 55g

645 Ft

Magas fehérjetartalommal rendelkező fehérjeszelet rendszeresen sportolók és aktív életet élők számára mogyorókrémmel.

Cikkszám: eth_053.

Termék leírása

A Potenza High Protein egy kifejezetten intenzíven sportolók számára kifejlesztett, megemelt fehérjetartalommal rendelkező fehérjeszelet. Optimális esetben érdemes  sportolás előtt fogyaszanod, fizikai aktivitás után fogyasztva pedig megkönnyíti az izomszövetek regenerációját. Bármilyen edzésprogramról legyen szó, valamennyi feltételezi, hogy a sportoló szervezete fizikai aktivitás után megkapja a gyors és hatékony regenerációhoz szükséges tápanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat. A megfelelően összeállított fehérjebevitelnek köszönhetően a sportoló izomzatát alkotó sovány izomszövet állandó marad, azaz meggátolja a szervezet tápanyaghiány miatt bekövetkezendő önlebontó folyamatát, a katabolizmust. Az izomszövetek regenerációjához hathatós segítség a különféle ízesítésekben kapható Potenza High Protein fehérjeszelet.

Azt javasoljuk, hogy ezt a terméket se egy nagy jelentőségű versenyen próbáld ki először, hiszen mindenki szervezete másként reagál az étrendkiegészítőkre, főleg komoly megterhelés közben. Nézd meg mit hoz ki belőled egy kemény edzésen, meg fog győzni!

  • 33,5%-os, magas biológiai értékkel bíró fehérjetartalom.
  • Megkönnyíti a regenerációt, táplálja a sovány izomszövetet.
  • Mogyorókrém ízesítéssel ellátott fehérjeszelet.
  • Nem tartalmaz pálmaolajat.
  • Tömeg: 55g.
  • A szavatossági időt jelző dátum (nap/hónap/év) a termék csomagolásán található.

Összetevők: tejfehérje, tejcsokoládé 20% (cukor, kakaómassza, teljes tejpor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, aromák), hidrolizált búzaglutén, glükózszirup, cukor, nedvesítőanyag: glicerol, napraforgóolaj, sovány kakaó, izomaltulóz, mogyoró 0,9%, aromák, tejszínpor 0,9% (tejet tartalmaz), aromák, emulgeálószer: szójalecitin, citromsav, só.

Az EthicSport Potenza High Protein mogyorókrémes fehérjeszelet tápanyagtáblázata

Az EthicSport Potenza High Protein mogyorókrémes fehérjeszelet tápanyagtáblázata

Tetszeni fog neked…