EthicSport Magnesio Liquido

EthicSport Magnesio Liquido laktóz- és gluténmentes folyékony magnézium

400 Ft

Az EthicSport Magnesio Liquido folyékony magnézium koncentrált magnézium fokozott elektrolit-egyensúly és a jó izomműködés érdekében, sportolók és aktív életet élők számára.

ethicsport_gluten_free ethicsport_doping_free ethicsport_coffeine_free ethicsport_vegan

Cikkszám: eth_049.

Termék leírása

Az EthicSport Magnesio Liquido folyékony magnézium sportolás előtt és sportolás közben is alkalmazható.

Alkalmazási módja:
Napi ajánlott mennyiség: 1 tasak / nap (szükség esetén maximális mennyiség 2 tasak)
1 tasak, 25 ml: magnézium tartalma 225 mg

EthicSport: professzionális étrend-kiegészítők sportolóknak

Az ETHICSPORT márka megszületésének célja egy szigorúan tudományos alapokon nyugvó étrend-kiegészítő kultúrának a sportolók körében történő elterjesztése, valamint a fogyasztók számára pontos információkkal ellátott fejlett termékcsalád kifejlesztése volt.

Az ETHICSPORT a gyógyszer és táplálék-kiegészítő ágazatok szakértőinek többéves tapasztalataiból fejlődik. Célja a szervezetre ártalmatlan, illegális praktikáktól mentes és teljes mértékben tudományos alapokon nyugvó sport étrend-kiegészítő kultúra professzionális és amatőr szinten történő elterjesztése.

Valamennyi ETHICSPORT márkajelzéssel ellátott étrend-kiegészítő összetételénél figyelembe vették a szervezet különféle tápanyagszükségleteit. Kifejlesztésükben biokémikusok és a sportfiziológia, valamint a sporttáplálkozástan szakértői vettek részt. Céljuk az állóképesség növelése mellett a sportolók általános jó közérzetének megtartása is volt.

Tetszeni fog neked…