EthicSport Recupero

EthicSport Recupero laktóz- és gluténmentes regenerációs italpor

350 Ft

Az EthicSport Recupero sportolók számára kifejlesztett italpor, mely segíti, gyorsítja a fizikai regenerációt edzés vagy verseny után. Segíti a szervezet regenerációs és anabolikus folyamatait, az izomzat regenerációját.

ethicsport_gluten_free ethicsport_doping_free ethicsport_coffeine_free ethicsport_vegan

Termék leírása

Az EthicSport Recupero gluténmentes regenerációs italpor segít a test energia szolgáltató rendszerének regenerálásában (ADP-ATP) és segíti az izomzat megterhelés utáni adaptációjában (anabolizmus). A kreatin felgyorsítja a regenerációs folyamatot mindenfajta sportolás után, főleg ha az erőteljesen anaerob volt, vagy nagy intenzitású ismétléses edzés. A kreatin felszívódását szénhidrátok és más, metabolizmust segítő összetevők segítik a Recupero® speciális összetételében. A termékben található vitaminok és nyomelemek hozzájárulnak a szervezet regenerációs folyamatainak megfelelő működéséhez: csökkentik a fáradtságot (B2, B3, B5, B6, B12- és C-vitamin, folsav és vas), elősegítik a fehérjék- és a glikogén metabolikus folyamatainak megfelelő működését (B1, B2, B3, B5, B6, B12- és C-vitamin, biotin, Ca, Mg és Fe) és részt vesznek a normális izomfunkciók fenntartásában (Ca, Mg, K). A készítmény speciális összetételének köszönhetően pozitívan támogatja a fehérje- és aminosav szintézist (Mg, Zn, folsav), segít fenntartani a normális szívizom működést (B1-vitamin). Elősegíti a vörös vértestek szabályos képződését (B6-vitamin, Fe), a megfelelő oxigénszállítást (Fe) és az ingerületátvivő folyamatok helyes működését (Ca). A Recupero® a vasat B12, folsav és C vitamin kíséretében tartalmazza, így annak felszívódása is igen hatékony. A vas fontos a sejtek energia termeléséhez, állóképességi sportolóknál, főleg nőknél mégis nagyon gyakori a hiánya. A Recupero® italpor ugyancsak szerepet játszik az elektrolit egyensúly fenntartásában (Mg), az oxidatív stressz elleni védelemben (C-vitamin, B2-vitamin, Zn). Megfelelő hányadban biztosítja a sportolók étrendjébe beillesztendő elágazó láncú aminosav mennyiséget (BCAA) is. A Recupero® edzés vagy verseny utáni fogyasztása hozzájárul a sportoló jó közérzetének visszanyeréséhez, az elvesztett vitaminok, ásványi sók és tápanyagok gyors pótlásához, valamint a későbbiek során a teljesítőképesség javulásához.

Alkalmazási módja:
Fogyasztása a sportolás befejezését követő 15-30 percen belül javasolt. Közepes intenzitású sporttevékenység esetén egy tasak tartalmát oldja fel 200 ml vízben, nagyobb intenzitású, vagy hosszabb sporttevékenységek esetén két tasak tartalmát 400-500 ml vízben oldja fel.

Tápanyagtáblázat:

EthicSport Recupero

EthicSport Recupero

EthicSport: professzionális étrend-kiegészítők sportolóknak

Az ETHICSPORT márka megszületésének célja egy szigorúan tudományos alapokon nyugvó étrend-kiegészítő kultúrának a sportolók körében történő elterjesztése, valamint a fogyasztók számára pontos információkkal ellátott fejlett termékcsalád kifejlesztése volt.

Az ETHICSPORT a gyógyszer és táplálék-kiegészítő ágazatok szakértőinek többéves tapasztalataiból fejlődik. Célja a szervezetre ártalmatlan, illegális praktikáktól mentes és teljes mértékben tudományos alapokon nyugvó sport étrend-kiegészítő kultúra professzionális és amatőr szinten történő elterjesztése.

Valamennyi ETHICSPORT márkajelzéssel ellátott étrend-kiegészítő összetételénél figyelembe vették a szervezet különféle tápanyagszükségleteit. Kifejlesztésükben biokémikusok és a sportfiziológia, valamint a sporttáplálkozástan szakértői vettek részt. Céljuk az állóképesség növelése mellett a sportolók általános jó közérzetének megtartása is volt.