EthicSport Sport Coffee hipertónikus gél

EthicSport Sport Coffee hipertónikus gél

470 Ft

Az Ethic Sport Sport Coffee kiváló minőségű kávékeveréket tartalmazó, sportolás közben extra energiát és frissességet szolgáltató hipertónikus készítmény, eltérő sebességgű felszívódással rendelkező szekvenciális glucidokkal.

Cikkszám: 8051764430680.

Termék leírása

EthicSport Sport Coffee sportolás előtt és közben is fogyasztható élénkítő és energizáló hatású hipertónikus gél. Egy tasak (25 ml) 85 mg koffeint tartalmaz, amely nagyságrendileg 2-2,5 adag kávénak felel meg. Ajánlott napi mennyisége: 1-2 tasak. Terhes nőknek használata nem javasolt! Az étrend kiegészítők nem helyettesítik a megfelelő táplálkozást!

Összetétele:
víz, maltodextrinek, fruktóz, dextróz, izomaltuóz, liofolilizált kávé (3%), savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, koffeint, természetes kávéaroma.

Tápanyagértékek 25 ml (1 tasak) termékre:

  • Energiaérték 75,3 kcal (315 kJ)

Átlagos tápérték 25 ml (1 tasak) termékre:

  • zsír: 0,00 g
  • szénhidrát: 18,7 g (ebből cukrok: 6,3g)
  • fehérje: 0,00 g
  • só: 5,3 mg
  • koffein: 85 mg

EthicSport: professzionális étrend-kiegészítők sportolóknak
Az ETHICSPORT márka megszületésének célja egy szigorúan tudományos alapokon nyugvó étrend-kiegészítő kultúrának a sportolók körében történő elterjesztése, valamint a fogyasztók számára pontos információkkal ellátott fejlett termékcsalád kifejlesztése volt.
Az ETHICSPORT a gyógyszer és táplálék-kiegészítő ágazatok szakértőinek többéves tapasztalataiból fejlődik. Célja a szervezetre ártalmatlan, illegális praktikáktól mentes és teljes mértékben tudományos alapokon nyugvó sport étrend-kiegészítő kultúra professzionális és amatőr szinten történő elterjesztése.
Valamennyi ETHICSPORT márkajelzéssel ellátott étrend-kiegészítő összetételénél figyelembe vették a szervezet különféle tápanyagszükségleteit. Kifejlesztésükben biokémikusok és a sportfiziológia, valamint a sporttáplálkozástan szakértői vettek részt. Céljuk az állóképesség növelése mellett a sportolók általános jó közérzetének megtartása is volt.

Tetszeni fog neked…