EthicSport Sport Coffee hipertónikus gél

EthicSport Sport Coffee laktóz- és gluténmentes hipertónikus gél

470 Ft

Az Ethic Sport Sport Coffee kiváló minőségű kávékeveréket tartalmazó, sportolás közben extra energiát és frissességet szolgáltató hipertónikus készítmény, eltérő sebességű felszívódással rendelkező szekvenciális glucidokkal.

ethicsport_gluten_free ethicsport_doping_free ethicsport_vegetarian ethicsport_vegan

Cikkszám: 8051764430680.

Termék leírása

EthicSport Sport Coffee sportolás előtt és közben is fogyasztható élénkítő és energizáló hatású hipertónikus gél. Egy tasak (25 ml) 85 mg koffeint tartalmaz, amely nagyságrendileg 2-2,5 adag kávénak felel meg. Ajánlott napi mennyisége: 1-2 tasak. Terhes nőknek használata nem javasolt! Az étrend kiegészítők nem helyettesítik a megfelelő táplálkozást!

Összetétele:
víz, maltodextrinek, fruktóz, dextróz, izomaltuóz, liofolilizált kávé (3%), savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, koffeint, természetes kávéaroma.

Tápanyagértékek 25 ml (1 tasak) termékre:

  • Energiaérték 75,3 kcal (315 kJ)

Átlagos tápérték 25 ml (1 tasak) termékre:

  • zsír: 0,00 g
  • szénhidrát: 18,7 g (ebből cukrok: 6,3g)
  • fehérje: 0,00 g
  • só: 5,3 mg
  • koffein: 85 mg

Űrtartalom: 25 ml

Egységár: 18,8 Ft/ml

EthicSport: professzionális étrend-kiegészítők sportolóknak
Az ETHICSPORT márka megszületésének célja egy szigorúan tudományos alapokon nyugvó étrend-kiegészítő kultúrának a sportolók körében történő elterjesztése, valamint a fogyasztók számára pontos információkkal ellátott fejlett termékcsalád kifejlesztése volt.
Az ETHICSPORT a gyógyszer és táplálék-kiegészítő ágazatok szakértőinek többéves tapasztalataiból fejlődik. Célja a szervezetre ártalmatlan, illegális praktikáktól mentes és teljes mértékben tudományos alapokon nyugvó sport étrend-kiegészítő kultúra professzionális és amatőr szinten történő elterjesztése.
Valamennyi ETHICSPORT márkajelzéssel ellátott étrend-kiegészítő összetételénél figyelembe vették a szervezet különféle tápanyagszükségleteit. Kifejlesztésükben biokémikusok és a sportfiziológia, valamint a sporttáplálkozástan szakértői vettek részt. Céljuk az állóképesség növelése mellett a sportolók általános jó közérzetének megtartása is volt.

Figyelmeztetés! Napfénytől védett, jól szellőző, száraz helyen tárolandó. Gyermekek elől elzárva tartandó! A készítmény nem javallott vesebetegek, terhes nők és 12 évnél fiatalabb gyermekek számára. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást! A szavatossági időt jelző dátum (hónap/év) a termék gyűjtőcsomagolásán található.

Tetszeni fog neked…