EthicSport Sport Fruit laktóz- és gluténmentes gyümölcs alapú energia-étel citrom-cseresznye íz

EthicSport Sport Fruit laktóz- és gluténmentes gyümölcs alapú energia-étel citrom-cseresznye íz

765 Ft

 

Az EthicSport Sport Fruit cseresznye-citrom ízben egy sportolók számára kifejlesztett gyümölcs alapú gluténmentes energiát adó étrend-kiegészítő készítmény ásványi sókkal (magnézium, kálium, kalcium).

ethicsport_doping_freeethicsport_gluten_free  ethicsport_coffeine_free ethicsport_vegan

Cikkszám: eth_019.

Termék leírása

Az EthicSport Sport Fruit cseresznye-citrom íz szekvenciális szénhidrát tartalmának köszönhetően hosszan tartó energiát biztosít. Könnyen rágható és emészthető. Csomagolásának kialakításánál elsődleges szempont volt, hogy a Sport Fruit versenykörülmények között is könnyen fogyasztható legyen. A termék alkalmazása kiegyensúlyozott és változatos étrend, valamint egészséges életmód mellett ajánlott.

  • Gluténmentes termék!
  • Súly: 42 g
  • Egységár: 18,21 Ft/g

Alkalmazási módja:
Sportolás előtt:

  • fogyasztása a sporttevékenység megkezdése előtt legalább 60-90 perccel javasolt lehetőleg kevés folyadékkal (víz)

Sportolás közben:

  • hosszú időtartamú versenyek esetében 1,5-2 óránként egy tasaknyi fogyasztása javasolt kevés vízzel
  • közepes időtartamú versenyek esetében a táv felének környékén egy tasaknyi fogyasztása javasolt kevés vízzel

Főétkezések között:

  • a délelőtt, illetve a délután közepén egy tasaknyi fogyasztása javasolt kevés vízzel

Tápanyagtáblázat:

EthicSport Sport Fruit

EthicSport Sport Fruit

 

Összetétele: cseresznye gyümölcsvelő koncentrátum (82,5%), fruktóz, dextróz, citromlé koncentrátum (10%), zselésítő anyag: pektin, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, déligyümölcs rostok, nátrium-bikarbonát, kalcium-citrát, kálium-karbonát, magnézium-karbonát, aromák, tartósítószer: kálium-szorbát.

Tárolása: napfénytől védett, száraz helyen. Gyermekektől távol tartandó! Terhes nőknek nem javasolt! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a vegyes táplálkozást.

EthicSport: professzionális étrend-kiegészítők sportolóknak

Az ETHICSPORT márka megszületésének célja egy szigorúan tudományos alapokon nyugvó étrend-kiegészítő kultúrának a sportolók körében történő elterjesztése, valamint a fogyasztók számára pontos információkkal ellátott fejlett termékcsalád kifejlesztése volt.

Az ETHICSPORT a gyógyszer és táplálék-kiegészítő ágazatok szakértőinek többéves tapasztalataiból fejlődik. Célja a szervezetre ártalmatlan, illegális praktikáktól mentes és teljes mértékben tudományos alapokon nyugvó sport étrend-kiegészítő kultúra professzionális és amatőr szinten történő elterjesztése.

Valamennyi ETHICSPORT márkajelzéssel ellátott étrend-kiegészítő összetételénél figyelembe vették a szervezet különféle tápanyagszükségleteit. Kifejlesztésükben biokémikusok és a sportfiziológia, valamint a sporttáplálkozástan szakértői vettek részt. Céljuk az állóképesség növelése mellett a sportolók általános jó közérzetének megtartása is volt.

Figyelmeztetés! Napfénytől védett, jól szellőző, száraz helyen tárolandó. Gyermekek elől elzárva tartandó! A készítmény nem javallott vesebetegek, terhes nők és 12 évnél fiatalabb gyermekek számára. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást! A szavatossági időt jelző dátum (hónap/év) a termék gyűjtőcsomagolásán található.

Tetszeni fog neked…