energia zselé

EthicSport Super Dextrin laktóz- és gluténmentes alma-citrom ízű energiazselé 55 ml

720 Ft

A Super Dextrin® egy új generációs energiazselé. Speciális formulája a Super Dextrin®, egy új generációs szénhidrát, melynek köszönhetően több energiát és nagyobb állóképességet biztosít. Szabadalmaztatott szénhidrát alapú keverék, mely lassú felszívódású, hosszan tartó hatású és nagy hatékonyságú HBCD-vel (higly branched chain dextrin), Palatinose™-al és Glucidex® DE6-al, DE18-al.

Javasolt:

 • intenzív és /vagy hosszú időtartamú sporttevékenységeket végzőknek
 • izomfáradás- és az izmok glikogénraktárainak kiürülése ellen
 • azoknak, akik hosszan tartó energiaellátást igényelnek nagy fizikai teljesítmény eléréséhez
 • azoknak, akik gondosan megtervezik energiabevitelüket a fizikai megterhelésük alatt

ethicsport_vegetarianethicsport_gluten_free ethicsport_coffeine_freeethicsport_doping_freeethicsport_vegan

Cikkszám: 8051764430802.

Termék leírása

A Super Dextrin® egy új generációs energiazselé, egy energiát szolgáltató étrendkiegészítő. Speciális formulája az alábbi szénhidrátok szinergiáját hasznosítják:

 • A szabadalmaztatott Cluster Dextrin® (HBCD), ami egy többszörösen elágazó láncú ciklikus dextrin
 • A szabadalmaztatott Palatinose™, mely egy izomaltulóz
 • Eltérő dextróz ekvivalens maltodextrinek (DE6 és DE18)
 • A Palatinose™ egy olyan alacsony glikémiás index-el rendelkező szénhidrát, mely elősegíti a zsírok oxidációját, mely főleg hosszabb távon nagyon hasznos a sportolók számára, hiszen így a saját testi zsír energiaként való hasznosítása nem szenved kárt, mint a gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmazó készítmények esetén, ahol a magas inzulin szint a vérben gátolja a zsír bontását.

A HBCD és a DE6 szénhidrátok adják a keverék alacsony ozmotikus nyomását. Az alacsony ozmotikus nyomásnak köszönhetően a Super Dextrin® felszívódása és gyomorból való kiürülése gyors és nagyon kíméletes a szervezet számára, nem terheli meg az emésztőrendszert. A különböző molekula szerkezetű szénhidrátoknak köszönhetően az energia-felszabadulás elnyújtva történik, mely a szervezet számára optimálisabb, kevésbé megterhelő és nagyban segít a stabil energiaszint megtartásában. A Super Dextrin® formulát szabadalom védi az innovatív megoldásainak köszönhetően. A Super Dextrin® nem tartalmaz koffeint, gluténmentes és doping free tanúsítvánnyal rendelkezik.

ethicsport_super_dextrin_hatas

Technikai specifikáció:

 • Szabadalmaztatott Cluster Dextrin® (többszörösen elágazó láncú ciklikus dextrin), Palatinose™ (izomaltulóz) és eltérő dextróz ekvivalens maltodextrinek (DE6 és DE18) egyedülálló keveréke
 • Nehéz és/vagy hosszan tartó fizikai megerőltetés, edzés esetén ajánlott. Alma-citrom ízű, energiát szolgáltató új generációs étrend-kiegészítő készítmény sportolók számára.
 • Nem tartalmaz koffeint
 • Gluténmentes
 • Aszpartám mentes
 • Vegán termék, vegetáriánusok számára alkalmas
 • Doping free tanúsítvánnyal rendelkezik
 • Űrtartalom: 58 ml
 • Egységár: 12,41 Ft/ml

Alkalmazás módja:
1-3 tasak naponta szabályos időközönként sportolás közben vagy előtte. Különlegesen nagy intenzitást igénylő sportok esetében, ahol a termék sportolás közbeni fogyasztása is nehézkes, ajánljuk annak sportolás előtt történő fogyasztását. Az energia-pótlási stratégia felállításakor elsőként célszerű fogyasztani.

 100 ml tasak (55 ml)
Energia
Kcal 196 108
kJ 833 459
Tápanyag összetétel
Zsír 0 g 0 g
Szénhidrát
ebből cukrok
49 g
24 g
27 g
13 g
Fehérja 0 g 0 g
Só (Nax2.5) 0.09 g 0.05 g

Összetétel:
Víz, többszörösen elágazó láncú ciklikus dextrin (Cluster Dextrin®) , maltodextrin DE18 kukoricából, izomaltulóz (Palatinose™), fruktóz, maltodextrin DE6 kukoricából (Glucidex®), citromlé koncentrátum, savasságot szabályozó anyag: citromsav, aroma, tartósítószer: kálium szorbát. Az izomaltulóz glükóz és fruktóz forrás.

Figyelmeztetés!
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! A készítmény gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az aktív, egészséges életmódot! A termék nem ajánlott gyermekek, terhes- és szoptató nők számára. Tárolása: napfénytől védett, jól szellőző száraz, hűvös helyen. A szavatossági időt jelző dátum (hónap/év) a termék gyűjtőcsomagolásán található. A készítmény bevizsgálásra került nandrolontól-, tesztoszterontól- és ezek előanyagaitól, illetve béta-2-agonistáktól-, amfetaminoktól- és effedrinektől való mentességre.

Tetszeni fog neked…