Akció!
energia zselé

EthicSport Super Dextrin új generciós laktóz- és gluténmentes narancs ízű energia zselé 55 ml

670 Ft 535 Ft

Közeli lejárat: 2020.08.31.

A Super Dextrin® egy új generációs energia zselé. Speciális formulája a Super Dextrin®, egy új generációs szénhidrát, melynek köszönhetően több energiát és nagyobb állóképességet biztosít. Szabadalmaztatott szénhidrát alapú keverék, mely lassú felszívódású, hosszan tartó hatású és nagy hatékonyságú HBCD-vel (higly branched chain dextrin), Palatinose™-al és Glucidex® DE6-al, DE18-al.

Javasolt:

 • intenzív és /vagy hosszú időtartamú sporttevékenységeket végzőknek
 • izomfáradás- és az izmok glikogénraktárainak kiürülése ellen
 • azoknak, akik hosszan tartó energia ellátást igényelnek nagy fizikai teljesítmény eléréséhez
 • azoknak, akik gondosan megtervezik energia bevitelüket a fizikai megterhelésük alatt

ethicsport_vegetarianethicsport_gluten_free ethicsport_coffeine_freeethicsport_doping_freeethicsport_vegan

Cikkszám: 8051764430826.

Termék leírása

A Super Dextrin® egy új generációs energia zselé, egy energiát szolgáltató étrendkiegészítő. Speciális formulája az alábbi szénhidrátok szinergiáját hasznosítják:

 • A szabadalmaztatott Cluster Dextrin® (HBCD), ami egy többszörösen elágazó láncú ciklikus dextrin
 • A szabadalmaztatott Palatinose™, mely egy izomaltulóz
 • Eltérő dextróz ekvivalens maltodextrinek (DE6 és DE18)
 • A Palatinose™ egy olyan alacsony glikémiás index-el rendelkező szénhidrát, mely elősegíti a zsírok oxidációját, mely főleg hosszabb távon nagyon hasznos a sportolók számára, hiszen így a saját testi zsír energiaként való hasznosítása nem szenved kárt, mint a gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmazó készítmények esetén, ahol a magas inzulin szint a vérben gátolja a zsír bontását.

A HBCD és a DE6 szénhidrátok adják a keverék alacsony ozmotikus nyomását. Az alacsony ozmotikus nyomásnak köszönhetően a Super Dextrin® felszívódása és gyomorból való kiürülése gyors és nagyon kíméletes a szervezet számára, nem terheli meg az emésztőrendszert. A különböző molekula szerkezetű szénhidrátoknak köszönhetően az energia felszabadulás elnyújtva történik, mely a szervezet számára optimálisabb, kevésbé megterhelő és nagyban segít a stabil energia szint megtartásában. A Super Dextrin® formulát szabadalom védi az innovatív megoldásainak köszönhetően. A Super Dextrin® nem tartalmaz koffeint, gluténmentes és doping free tanúsítvánnyal rendelkezik.

ethicsport_super_dextrin_hatas

Technikai specifikáció:

 • Szabadalmaztatott Cluster Dextrin® (többszörösen elágazó láncú ciklikus dextrin), Palatinose™ (izomaltulóz) és eltérő dextróz ekvivalens maltodextrinek (DE6 és DE18) egyedülálló keveréke
 • Nehéz és/vagy hosszan tartó fizikai megerőltetés, edzés esetén ajánlott. Narancs ízű, energiát szolgáltató új generációs étrend-kiegészítő készítmény sportolók számára.
 • Nem tartalmaz koffeint
 • Gluténmentes
 • Aszpartám mentes
 • Vegán termék, vegetáriánusok számára alkalmas
 • Doping free tanúsítvánnyal rendelkezik
 • Űrtartalom: 55 ml
 • Egységár: 12180,6 Ft/l
 • Akciós Egységár: 9744,5Ft/l

Alkalmazás módja:
1-3 tasak naponta szabályos időközönként sportolás közben vagy előtte. Különlegesen nagy intenzitást igénylő sportok esetében, ahol a termék sportolás közbeni fogyasztása is nehézkes, ajánljuk annak sportolás előtt történő fogyasztását. Az energia pótlási stratégia felállításakor elsőként célszerű fogyasztani.

 100 ml tasak (55 ml)
Energia
Kcal 196 108
kJ 833 459
Tápanyag összetétel
Zsír 0 g 0 g
Szénhidrát
ebből cukrok
49 g
24 g
27 g
13 g
Fehérja 0 g 0 g
Só (Nax2.5) 0.09 g 0.05 g

Összetétel:
Víz, többszörösen elágazó láncú ciklikus dextrin (Cluster Dextrin®) , maltodextrin DE18 kukoricából, izomaltulóz (Palatinose™), maltodextrin DE6 kukoricából (Glucidex®), citromlé koncentrátum, savasságot szabályozó anyag: citromsav, aroma, tartósítószer: lálium szorbát. Az izomaltulóz glükóz és fruktóz forrás.

 

Figyelmeztetés!
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! A készítmény gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az aktív, egészséges életmódot! A termék nem ajánlott gyermekek, terhes- és szoptató nők számára. Tárolása: napfénytől védett, jól szellőző száraz, hűvös helyen. A szavatossági időt jelző dátum (hónap/év) a termék gyűjtőcsomagolásán található. A készítmény bevizsgálásra került nandrolontól-, tesztoszterontól- és ezek előanyagaitól, illetve béta-2-agonistáktól-, amfetaminoktól- és effedrinektől való mentességre.

Tetszeni fog neked…