Akció!
Fast Wing Hybrid férfi trail futó dzseki

Fast Wing Hybrid Jacket férfi trail futó dzseki

Most: 46.990 Ft 32.990 Ft

A Salomon Fast Wing Hybrid férfi trail futó dzseki tökéletes választás őszre-télre, hűvös időjárásra, vagy nyári magashegyi futásokra, túrákra, teljesítménytúrázásra. Verseny körülményekre lett fejlesztve, ahol az ultra könnyű súly és az extra védelem követelmény. Minimális tömege miatt sokat nem gondolkodsz majd rajta, hogy magaddal vigyed-e, ráadásul ha éppen mégsem kell, akkor akár menet közben a széles, rugalmas alsó részbe hajtható a kabát, ami így derékon marad és bármikor néhány mozdulattal újra felvehető. Ha hosszabb távra kell elpakolni, akkor saját mellzsebébe elcsomagolhatod vagy akár zsebre is vághatod. Széles, elasztikus derékszegélye és mandzsettái segítenek a kellemes belső hőérzet fenntartásában és kívül tartják a hideget, így a szeles rossz időben sem kell a fázástól tartanod. Vékony, lélegző anyagának, hónalj szellőzőjének és MotionFit szabásának köszönhetően komoly tempó mellett is tökéletes klímát és mozgásszabadságot biztosít.

Választás törlése
Cikkszám: L39764800.

Termék leírása

A Salomon Fast Wing Hybrid férfi trail futó dzseki tökéletes választás őszre-télre, hűvös időjárásra, vagy nyári magashegyi futásokra, túrákra, teljesítménytúrázásra. Verseny körülményekre lett fejlesztve, ahol az ultra könnyű súly és az extra védelem követelmény. Minimális tömege miatt sokat nem gondolkodsz majd rajta, hogy magaddal vigyed-e, ráadásul ha éppen mégsem kell, saját mellzsebébe elcsomagolhatod vagy akár zsebre is vághatod. Széles, elasztikus derékszegélye és mandzsettái segítenek a kellemes belső hőérzet fenntartásában és kívül tartják a hideget, így a szeles rossz időben sem kell a fázástól tartanod. Vékony, lélegző anyagának, hónalj szellőzőjének és MotionFit szabásának köszönhetően komoly tempó mellett is tökéletes klímát és mozgásszabadságot biztosít.

Technikai jellemzők:

  • MotionFit teljes mozgásszabadságot nyújtó technikai szabás.
  • Ultrakönnyű mégis tartós Double Ripstop alapanyag
  • Szélálló, vízlepergető és jól szellőző AdvancedSkin Shield anyagtechnológia
  • Szűkebb szabású, jól fejre illeszkedő, a mozgásban nem zavaró kapucni hátsó gumírozással és elasztikus belső szegéllyel.
  • Széles elasztikus derékszegély és mandzsetták.
  • Lézervágott szellőzőlyukak hónalj- és karrészén.
  • Saját cipzáras mellkasi zsebébe elcsomagolható.
  • Anyagösszetétel: 84% nylon, 16% poliészter; 69% nylon, 31% elasztán (derékbetét).