firnvas

Fritschi Traxion firnvas 90, 100 és 115 mm

Most: 21.900 Ft

A Fritschi Traxion firnvas meredek lejtőkön, jeges, firnes hófelszínen és traverzálásoknál nyújt biztos fogást. Ahogy a Traxionnal kompatibilis legmodernebb Vipec 12 túrasí kötés is, maga a firnvas is extra teljesítményt nyújt. Mivel a Traxion használatához még csak ki sem kell lépni a kötésből, így az amúgy is nehéz terepen elkerülhető a firnvas le- és felszerelésével járó minden kellemetlenség és rizikó. Ahogy a Vipec 12 túrasí kötés is, a hozzá tartozó Traxion firnvas is nagy technikai újdonság a túrasí piacon. Egyszerű, mégis szofisztikált megoldások biztosítják az élményt és biztonságos mozgás a hegyek között.

Választás törlése

Termék leírása

Mivel magassága állítható, így a Fritschi Traxion firnvas éles karmai még akkor is mélyen a jeges hófelszínbe marnak, amikor a Vipec 12 kötés 13° szögben a harmadik sarokemelő pozícióban van. Magas minőségű műanyag és könnyű alumínium biztosítja a súly-minőség-teljesítmény optimalizációt.
Hátom méretben 90, 100 és 110 mm szélességben kapható, megrendeléskor válassza méretet! Az ár egy párra vonatkozik. A különböző szélességű modellek különböző áron vannak!

A Diamir Fritschi Axion firnvas kompatibilis a Diamir Fritschi Eagle 12, Freeride Pro és Scout kötésekkel.

Tetszeni fog neked…