Akció!
Garmin Forerunner 645 Music Black GPS futóóra
Garmin Forerunner 645 Music Black GPS futóóraGarmin Forerunner 645 Music Black GPS futóóraGarmin Forerunner 645 Music Black GPS futóóraGarmin Forerunner 645 Music Black GPS futóóraGarmin Forerunner 645 Music Black GPS futóóraGarmin Forerunner 645 Music Black GPS futóóra

Garmin Forerunner 645 Music Black GPS futóóra

131.900 Ft 79.000 Ft

Bemutató darab!

A futás több mint egy edzésforma, maga a teljesítmény. A Forerunner 645 Music pedig minden szükséges eszközzel rendelkezik, amitől a mozgás ráadásul a tökéletes élménnyé is válik. Beépített memóriája akár 500 zeneszám órán történő tárolására nyújt lehetőséget, így egy Bluetooth-fülhallgató használatával kedvenc zenéid mindíg elkisérnek majd futásaid során. Mindezen felül pedig csuklószenzoros pulzusmérésével valamint fejlett futásdinamikai és teljesítmény elemző eszközeivel ez a GPS futóóra az ideális edzőtárs.

Cikkszám: 010-01863-30.

Termék leírása

A Garmin Forerunner 645 Music GPS futóóra akár 500 zeneszám tárolására elegendő beépített memóriájának köszönhetően kedvenc zenéid telefon használata nélkül kísérnek végig edzéseiden és segítenek felülmúlni előző teljesítményeidet. Kedvenc dalaid könnyedén töltheted fel számítógépeden tárolt zenefájljaid közül, a létrehozott lejátszási listákat pedig egy Bluetooth-fülhallgató használatával (a fülhallgató nem tartozék!) hallgathatod, a lejátszást pedig közvetlenül az óráról vezérelheted. Az óra egyenlőre csak a memóriájában tárolt zeneszámok lejátszását támogatja, tervezett a későbbiekben a Deezer stream szolgáltatóval való együttműködés (premium+ előfizetés szükséges hozzá).

Hangold személyre edzéseidet: a külön megvásárolható HRM-Run / HRM-Tri szívritmus jeladó vagy az opcionális Running Dynamics Pod eszköz használatával a Forerunner 645 Music mér és elérhetővé tesz minden olyan kritikus futási adatot, amelyek teljesítményed elemzéséhez szükséges, mnt pl: tempó, lépéshossz, talajérintési idő és egyensúly, függőleges kilengés és bal-jobb arány. Mindezek mellett természetesen kerékpározás és úszás közben is számos hasznos adatot mér, így triatlonosok számára is ideális választás.

Kövesd figyelemmel teljesítményed: a Forerunner 645 Music segít megérteni, mennyire hatékony jelenlegi edzésterved, így jobban felkészülhetsz a következő versenyre vagy edzésre. Az edzési szint mérés funkció egy új teljesítmény elemzési eszköz, mely automatikusan elemzi a korábbi tevékenységeid és azonnal jelzi, hogy azokhoz viszonyítva hatékonyan vagy esetleg túlságosan erősen edzel-e éppen. Az új anaerobikus edzési hatás betekintést enged az olyan kritikus adatokra, melyek megmutatják, mennyire tolhatod ki még határaid. Az edzésterhelésed is áttekintheted, mely az elmúlt 7 napot veti össze az általános állapotoddal és edzési előzményeiddel.

Még több személyre szabhatóság: látogass el a Garmin Connect IQ™ applikáció-áruházba, ahol egyediséget adhatsz Forerunner 645 Music készülékednek. Tölts le alkalmazásokat, widgeteket, óraszámlapokat és számos egyéb dolgot. Egyszerű, és ami még jobb, ingyenes! Minden nap újabb és újabb alkalmazások kerülnek fel, így például az otthoni lámpákat is kapcsolhatod a SmartThings alkalmazásával vagy láthatod, mikor jön eső az AccuWeather MinuteCast segítségével. A Face It™-tel saját óraszámlapokat készíthetsz fényképeidből, melyekkel még egyedibb lesz órád.

Maradj kapcsolatban futás közben is: a Forerunner 645 Music ha arra alkalmas okostelefonnal használod, megjeleníti a beérkező push-értesítéseket, melyek közül néhányra még előre beállított válaszokat is küldhetsz. A feltöltött zenéken kívül telefonod zenelejátszását is vezérelheted, vagy a LiveTrack segítségével megoszthatod valós időben futásod barátaiddal, ismerőseiddel.

Megosztás és versenyzés: a Garmin Connect felületre történő szinkronizálás több, mint egyszerűen az adatok tárolása. A Garmin Connect egy nyüzsgő online közösség, ahol az emberek kihívhatják és ösztönözhetik egymást jobb teljesítmény elérésére, majd sikereiket egyszerűen megoszthatják a közösségi hálózatokon keresztül. A Garmin Connect ingyenes, mely könnyedén elérhető számítógéped böngészőjéből vagy telefonodról a Garmin Connect™ Mobile alkalmazással.

Edzés a saját stílusodban: A futás és az edzés nem lehet csak rutin…a Forerunner 645 Music segítségével könnyedén változtathatsz a bevált útjaidon, köszönhetően az olyan beépített tevékenységprofiloknak, mint a bel- vagy kültéri futás, kerékpározás, szobabicikli, medencés úszás, ellipszis-tréner vagy evezős- és erőnléti sportok. Hozd létre egyéni edzésed vagy tölts le egyet a Garmin Connect online felületről. Ha végeztél akkor utána tevékenységed áttekintheted, elemezheted majd megoszthatod családoddal és barátatiddal.

Remek ránézni: Forerunner 645 Music órád nyugodtan viseld bármilyen időjárás esetén, mivel nemcsak úszhatsz vagy zuhanyozhatsz vele, de a Garmin Chroma Display™ jól látható még közvetlen napfényben is. A kijelzőt az extra ellenálló Corning Gorilla Glass felület védi. Könnyedén lecserélheted az óraszíját, melyhez szerszámra sem lesz szükséged. Ez a pehelykönnyű óra 5 ATM (50 méteres mélységnek megfelelő) nyomásnak áll ellen és akár 7 napos üzemidőt biztosít okosóra módban akkumulátorról, zenét hallgatva pedig 5 órán át lesz futópartnered a következő újratöltésig.

Műszaki jellemzők:

  • Óraüveg anyaga: Gorilla Glass üveg
  • Lünetta anyaga: rozsdamentes acél
  • Szíj típusa: 20mm QuickFit szilikon
  • Méret: 42,5 x 42,5 x 13,5 mm
  • Kijelző átmérője: 30,4 mm
  • Kijelző felbontása: 240 x 240
  • Tömeg: 42,2 g
  • Vízállóság: 5 atm

Tetszeni fog neked…