Gipron Mont Blanc Carbon ultratrail terepfutó bot
ultra futóbotGipron Mont Blanc Carbon ultratrail terepfutó botGipron 310 Mont Blanc Carbon 4

Gipron 310 Mont Blanc Carbon 4 szekciós összehajtható terepfutó bot

79.900 Ft

A Gipron 310 Mont Blanc Carbon ultratrail ultra könnyű és nagyon kicsire összecsukható terepfutó bot, ami 2 fix méretben kapható és 4 részre hajtható, minden terepfutó, ultrafutó és extrém túrázó álma. 2016. újdonsága, hogy olyan kerek markolat véggel kínáljuk már ezt a modellt, amit csak egy boltban Chamonix-ban lehet megvásárolni, illetve már a Sarkcsillag Sport boltban, kizárólag ennek a két boltnak lett gyártva! A kerek vég előnye, hogy lejtőn lefelé haladáskor a pántból kibújva kényelmesen rá lehet támaszkodni a markolatra, ami korábban nem volt lehetséges a másik végződéssel.

ultra futóbot

Gipron 310 Mont Blanc Carbon utratrail bot új, kerekített markolata

Választás törlése
Cikkszám: BA17-310-CARB.

Termék leírása

Mont Blanc ultra futás

Mont Blanc ultra futás

A Gipron 310 Mont Blanc ultratrail 4 szekciós terepfutó bot a bölcsek felszerelése. Felfelé beveti a kar erejét is, lefelé stabilizál és segíti a térdet. Egyre többen gyártanak ilyen jellegű terepfutó botot, melyet a Gipron cég az elsők között alkotott meg, és az ő technikai megoldásuk állta ki eddig legjobban az idő próbáját. Extrém kicsire összecsukható bot, bármilyen ivóövbe, futóhátizsákra felrakható, vagy akár kézben is vihető, egy pillanat alatt összeállítható és összecsukható, stabil, jól terhelhető, nem kotyogós, wolfram hegye pedig biztos fogást ad. Ezzel a bottal biztos egyensúly és jó stabilitás érhető el bármilyen terepfutó, ultrafutó és teljesítménytúra esetén is.

Figyelem, mert nem klasszikus teleszkópos botról van szó, hanem fix méretű, de 4 részre hajtható modellről! Nagyon egyszerű, hibamentes záró mechanizmusa lenyűgöző, egy mozdulattal összeállítható és összehajtható menet közben is.

Technikai jellemzők:

  • 4 részes bot
  • súly (botonként): 110 g 110 cm hosszban
  • markolata könnyű hab könnyű U pánttal
  • új, kerekített markolat vég lejtőn lefelé támaszkodáshoz
  • Wolfram hegy
  • mérete összecsukva: cm 32-36 cm bothossztól függően
  • elegáns Lycra® tartóval szállítjuk, amiben összecsukva szállítható

Tetszeni fog neked…