Goal Zero Guide 10 Plus szilikon védőtok
Goal Zero Guide 10 Plus silicon sleeveGoal Zero Guide 10 Plus silicon sleeve

Goal Zero Guide 10 Plus silicon sleeve (Black)

3.100 Ft

“Kifogások nélkül.”

Mi azt valljuk a Goal Zero-nal, hogy nincsenek kifogások és úgy gondoljuk neked is eszerint kellene élned. Ne engedd, hogy bármilyen külső tényező befolyásolja a Guide 10 működését. Ennek elérése érdekében, használd a Goal Zero Guide 10 Plus szilikon védőtokot. A szilikon borítás tökéletesen illeszkedik akkuszettedhez, mindemellett teljes hozzáférést biztosít hozzá úgy, hogy megvédi azt a portól, víztől és az esetleges ütésektől is.

A csomag tartalma:

  • 1db Goal Zero Guide 10 Plus silicon sleeve
Cikkszám: 91118.

Termék leírása

A Goal Zero Guide 10 Plus silicon sleeve használata igen egyszerű:

Kicsomagolás után öltöztesd fel vele Goal Zero Guide 10 Plus akkuszettedet.

Tudjuk mindenki ejtett már le telefont, vagy egyéb elektromos tárgyat, amire előtte nem vett semmiféle borítást, mondván minek az, én úgysem fogom kiejteni a kezemből. Utólag természetesen mindannyian másképp látjuk a helyzetet, de akkor már késő. Ha mindez az akkuszetteddel történik, elzárva a civilizációtól, több napos kirándulás folytán, biztosan sok problémát okoznál vele magadnak. Természetesen kirándulás, kempingezés közben lényegesen több külső behatásnak van kitéve a Guide 10 Plus akkuszett (por, víz), ami ellen szintén védelmet biztosít a szilikon borítás.

Amilyen kicsi és egyszerű szerkezet, olyan hasznos!

A Goal Zero termékek az alábbi elv szerint működnek:

1.Energia összegyűjtés (solar panelek, vagy 220V)
2.Energia tárolása (hordozható, újratölthető akkumulátorokban).
3.Elektromos eszközök feltöltése (szinte bármi tölthető a GoalZero rendszerekről)
A GoalZero termékei sorolhatóak, tehát mind a solar panelek, mind az akkumulátorok, mind a fogyasztók (lámpák, hangszórók) sorba köthetőek, így növelve meg teljesítményüket. A termékcsalád elemei mind kompatibilisek egymással, elemenként vagy gazdaságosabb csomagokban is megvásárolhatók, így bármikor bővíthető a már meglévő rendszer.

Általános
súly 80 g
méret 6 x 10 x 2 cm
garancia 2 év

Tetszeni fog neked…